Activitats familiars a la província de Girona i en els càmping la fageda

Activitats familiars a la província de Girona i en els càmping la fageda

Si vols passar uns dies en família, tant si estàs prop de Girona com sinó, aquesta província ofereix als seus visitants una experiència completa i plena d’activitats per a pares i nens, perquè no et perdis, et presentem Activitats familiars a la província de Girona i en els càmping la fageda

 

Parcs Naturals Garrotxa i Aiguamolls

A Girona hi ha diversos grans parcs naturals, un dels més impressionants és el Parc Natural de la zona Volcànica de la Garrotxa. Centenars d’hectàrees naturals amb una gran quantitat de biodiversitat que sembla treta d’un conte de fades.

La seva particularitat és la seva bellesa única que no pots trobar en pràcticament cap lloc d’Espanya gràcies a que el visitant viurà una experiència volcànica , però a diferència del que es pot trobar a les Illes Canàries, un gran mantell verd, de vida envolta aquesta terra que la converteix en un lloc de somni.

la millor manera de gaudir d’aquest fantàstic parc amb els més petits és passant un dia ple de possibilitats en Càmping Lava, on podràs gaudir de restaurants, piscina, passejos amb la naturalesa.

Aiguamolls és un Parc Natural que compta amb més de 300 espècies d’ocells, fent d’aquest paratge un lloc destacat de la comunitat Catalana.

Gràcies a les seves nou rutes per a realitzar en grup, ja sigui a peu o en un mitjà de transport com la bicicleta, els experts de la zona recomanen que sigui una visita amb prismàtics per a gaudir de l’enorme diversitat natural, d’aquesta forma aquest lloc es converteix en un lloc perfecte per a famílies que volen que els seus fills connectin amb la naturalesa, coneixent una zona plena de vida.

 

Activitats a la Garrotxa

Prop d’aquest parc natural, a Santa Pau, en ple cor de la zona volcànica un poble medieval amb un entorn ple silenciós com és la Fageda d’a Jordà, amb una gastronomia pròpia ideal per a gaudir amb la vista i el gust d’aquesta fantàstica zona.

Les activitats familiars en la garrotxa són molt diverses

    • Un trenet per a recórrer la zona de la Garrotxa
    • Granja d’animals per a divertir-se els més petits
    • Passejos a cavall en grup, en parella
    • Passejos en Pony per als més petits

Càmping Lava té un bon número de packs per a gaudir de tot aquest entorn natural, recorrent els diferents volcans, amb allotjament inclòs i activitats per a grups i parelles, a més de disposar d’allotjaments per a diferents dies.

 

Granja en la Fageda

Has estat alguna vegada en una granja? Si vols pasartelo bé en família i també amb amics, sens dubte aquesta és una gran opció per a aquests dies tardorencs és viure una experiència de granja. Prop del Parc Natural de la Garrotxa, els més petits podran gaudir d’un dia replets d’animals, en les quals poder conèixer-los, tocar-los i fins i tot jugar amb ells.

Una forma directa de relacionar-se amb la naturalesa i els animals, ja que en el càmping renta disposen de diferents tipus, des d’ocells, cobais, conillets fins a animals més grans com a cabres, ponys i cavalls.

Sens dubte una forma més d’acostar a la família a un estil de vida més rural però molt atractiu i divertit. com és la granja d’animals en la garrotxa.

Altres Activitats familiars a la província de Girona i en els càmping la fageda son:

Fundació Bufona

El seu objectiu és recuperar als ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, televisió o han sofert maltracto animal d’algun tipus. Ja que no poden tornar a una total llibertat, la fundació exerceix una activitat molt noble en crear un entorn el més semblant que imita el màxim possible com hauria estat la seva vida fora de la captivitat.

Aquesta fundació està oberta al públic, encara que no es tracta d’un recinte d’exhibició de simis, permet visites sota reserva. Una vegada alli, té diversos tipus d’activitats segons el tipus de visita, però en totes elles hi ha un denominador comú, tractar de transmetre l’amor per la naturalesa als visitants.

 

Centri Reproducció de Tortugues

L’Alt Empordà acull un centre molt interessant per a conservar la biodiversitat animal, aquest centre està orientat a la cria de tortugues en perill d’extinció, per a poder protegir-les i després alliberar-les en un medi natural, d’aquesta forma es reforça la població natural.

La visita a aquest lloc permet veure diverses varietats de tortugues a més d’explicar als visitants el seu treball i les particularitats de cada espècie, un ensenyament que ajuda a qui visita el centre que permet sensibilitzar de la importància de cuidar l’entorn natural.