Alimentació saludable a l’estiu a Càmping Lava

Alimentació saludable a l’estiu a Càmping Lava

L’estiu ja és aquí i ens trobem en una de les millors èpoques de l’any per a Càmping Lava i els campistes. Aquesta època estival sol ser de les preferides de la gran majoria que vol gaudir cada dia del bon temps. I que millor per a poder passar-ho bé que a una alimentació saludable a l’estiu a Càmping Lava.

La rutina de l’estiu és diferent a altres èpoques de l’any: tendim a moure’ns més, viatjar més, estar més actius, i això provoca canvis en la nostra rutina. Hi ha dies que modifiquem els nostres horaris per menjar o que mengem de menys per a altres dies realitzar uns certs àpats en grup que ens suposen un excés.

La rutina diària es perd, i això afavoreix un descontrol en el nostre organisme, a més de no menjar els nutrients que de veritat necessitem.

Alimentació equilibrada durant els viatges

Una de les coses més bàsiques que podem fer durant els mesos de calor és no canviar en excés l’estructura de la dieta. Que sigui estiu i estem de vacances no implica que puguem menjar el que sigui, com sigui i quan sigui. El nostre cos no entén que és vacances i, per tant, el que mengem és igualment important.

Una dieta d’estiu ha de seguir els principis d’una alimentació equilibrada i sana, ajustant-se a l’època de l’any. Ara a l’estiu, hi ha productes de temporada que en altres moments no hi ha, i és recomanable consumir aquests aliments.

Cal ser conscient que és estiu i fa calor, i això afecta al nostre cos de diferents formes com, per exemple, en la hidratació. El consum de líquid s’ha de prioritzar: fruites com la síndria tenen a més dels nutrients, una gran quantitat d’aigua.

Les verdures i fruites són aliments frescos que ens aporten vitamines i minerals necessaris per al nostre dia a dia.

Beure aigua durant el dia, i no solament durant els àpats, ens ajudarà a mantenir-nos hidratats i saludables.

Els aliments que recomanem evitar són begudes alcohòliques, ensucrades, els aliments processats que contenen molt de greix ja que en aquesta època es fan pesats i lents de digerir i no ajuden al trànsit intestinal.

El mateix succeeix amb els fregits que és millor consumir en petites porcions.

Evitar els excessos a l’estiu o menjar grans quantitats de menjar sobre la taula, el picotejar d’un costat a un altre no ajuda a controlar la quantitat d’aliment total i quin tipus d’aliment consumim. Per això, les porcions individuals solen ajudar a controlar el que es menja, quant es menja i a no tornar de l’estiu amb uns quants quilos de més.

Alimentació Saludable en el Càmping

A Càmping Lava som conscients d’aquests canvis alimentaris que es produeixen a l’estiu i les dificultats que tenen els nostres campistes durant les seves vacances per a intentar portar una dieta correcta, saludable i equilibrada.

Per a això, els nostres restaurants realitzen durant l’estiu una varietat de menjars perquè els que vénen a gaudir de la Fageda no tinguin inconvenients a poder seguir una dieta variada, rica en fruites, verdures i lactis, ja que són indispensables pels seus nutrients i perquè ajuden a combatre la calor d’aquests dies gairebé tant com la piscina.

La nostra dedicació pels nostres visitants és oferir un servei complet, com el de l’esmorzar a la zona de la gespa de la piscina, que aporten el primer àpat del dia i els primers nutrients al nostre cos.

D’aquesta manera, els aliments menys processats, mes frescos i naturals ajudaran al nostre cos a començar el dia amb energia i a gaudir de la gran varietat d’activitats que disposem en Càmping Lava perquè tu no hagis de preocupar-te de res, només de gaudir aquest estiu, perquè amb la nostra dieta saludable podràs sentir-te bé.