Aliments per emportar-te de càmping

Aliments per emportar-te de càmping

Sempre que anem de càmping, com ja hem dit en un altre dels nostres posts, és important fer-se una llista per i organitzar-se i no oblidar-se de cap dels estris que necessitarem. No menys important és fer-se una altra llista amb els aliments que pensem consumir durant els dies de vacances. Des de Càmping Lava volem posar-t’ho fàcil i ajudar-te amb la selecció dels aliments que has d’incloure al teu rebost.

És important que, si la vostra caravana o autocaravana no compta amb una nevera ja instal·lada, porteu-ne una portàtil. Amb ella i unes bosses de gel podeu conservar bastant bé els aliments.

Aliments bàsics com a sal, sucre, oli, espècies o vinagre, són importants. Normalment ens oblidem d’ells, ja que al ser una cosa tan comú, no els tenim en compte i ens centrem en altres coses com els esmorzars o la barbacoa que farem amb els amics deixant de banda els bàsics.

Les llaunes en conserva com la tonyina, musclos o anxoves ens poden completar una bona amanida o com a acompanyants a algun plat. Els cigrons, llenties o el mix de verdures cuites en pots de vidre que no necessiten estar en fred quan estan tancats, també és una bona opció per portar al càmping i salvar-te d’uns quants àpats. Un quilo d’arròs i pasta tampoc està de més. Són molt demandats i si viatges amb nens, ja que són plats que els hi encanta.

Verdures i fruites com pomes, tomàquets, pastanagues, plàtans… que solen aguantar dies fora de la nevera sense fer-se malbé. Recorda col·locar-les en una zona amb ombra en cas de no comptar amb un lloc fresc.

També podeu portar menjar fet que us serveixi per als primers dies. Com per exemple truita de patates, una mica de carn com filets o salsitxes o alguna empanada.

Recorda’ de l’esmorzar. Cafè, cereals o una mica algunes pastes és una bona opció. El problema ve amb la llet, sinó comptes amb un lloc on guardar-la és millor que viatgis amb els brics de llet d’un sol ús. Així no farà malbé.

Recorda que si teniu planejat realitzar una barbacoa o paella us emporteu els ingredients de casa. Encara que a alguns càmpings pot haver-hi botiga de comestibles o una botiga prop del poble del càmping, no saps mai si tindràn tot el necessari. Per això, millor emporta’t tot l’essencial abans de començar el teu viatge.