Arriba la primavera a Càmping Lava

Arriba la primavera a Càmping Lava

La primavera ja és aquí, a la Garrotxa, amb temperatures agradables, flors i natura en plena efervescència! Aquesta estació és considerada una de les més especials, sent associada amb la joventut, alegria i renaixement. I si hi existeix algun lloc a on podem gaudir de la primavera amb els amics i la família és a la Garrotxa, en un entorn únic, envoltat de natura i activitats per tots els gustos i totes les edats… Vine a Càmping Lava a la primavera.

A continuació, us proposem una sèrie d’activitats que podeu fer per gaudir al màxim d’aquesta època tan especial a Càmping Lava a la Garrotxa:

Fageda d’en Jordà

Un dels principals llocs d’interès per descobrir a la Garrotxa és la Fageda d’en Jordà. Un bosc excepcional perquè està situat sobre una colada refredada de lava procedent del volcà del Croscat en un terreny pla, a 550 m (una altitud baixa i poc freqüent per a les fagedes de la península Ibèrica). A més, la fageda està envoltada per 21 dels volcans que hi ha a la comarca de la Garrotxa. Un lloc perfecte per observar i passejar per les magnífiques vistes que la Fageda ens brinda durant aquesta època.

Carruatges

Fer una excursió sempre és saludable: nosaltres oferim l’oportunitat de passejar en carruatge tirat per cavalls perxerons. Amb aquest mitjà de transport autèntic, podreu descobrir la Fageda d’en Jordà durant una hora i gaudir del seu espectacular entorn.

Excursió en cavall

Escapada low cost a cavall a la Garrotxa

Ja que estem parlant de diferents mitjans per passejar, no ens podem oblidar d’una de les formes més clàssiques i originals de fer-ho! A cavall! Al càmping tenim cavalls appaloosa i picallats amb un caràcter afable i tranquil, que ens ajudaran a descobrir la Garrotxa d’una forma divertida i especial.

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Si mai heu sentit parlar de la Garrotxa i els seus voltants, segur que coneixeu aquest parc tan especial: un espai natural protegit amb 40 cons volcànics d’una edat compresa entre els 100.000 anys, 10 cràters, 23 cons molt conservats i més de 20 bugades de laves basàltiques.

La vegetació és variada amb alzinars, rouredes i fagedes. Un lloc perfecte per visitar durant la primavera, aquesta estació fa que tots els seus recursos naturals s’enriqueixin.

Granja Educativa

A la Garrotxa no ens cansem d’admirar la gran bellesa que ens ofereixen els animals. Per aquesta raó, tenim una magnífica granja plena d’animals que podeu observar i, fins i tot, tocar. Veure als nostres animals durant la primavera és una molt bona elecció, ja que les hores de sol augmenten, i estan més actius i molt feliços.

Restaurant Lava

El restaurant i el bar del càmping estan oberts al públic i tenen dos menjadors, més dos ambients. Un a l’estil western amb eines del camp de tota la vida i lligades sobretot al món del cavall, i l’altre amb grans vidrieres per a poder gaudir de vistes espectaculars de que ens regala la primavera. Al Restaurant Lava a la Garrotxa trobareu servei de menú al migdia i cafeteria durant el dia. Oferim menjar de proximitat i qualitat. També podem oferir menús per a grups concertats.

Després de descobrir totes aquestes activitats, a qui no li vindria de gust visitar la Garrotxa durant la primavera? Vine al Càmping Lava i gaudeix amb nosaltres!