Aspectes que no et poden faltar a la teva farmaciola si t’en vas d’acampada

Aspectes que no et poden faltar a la teva farmaciola si t’en vas d’acampada

Tens pensat descansar uns dies entre la naturalesa? Per anar-te’n de càmping, necessites planejar alguns aspectes importants, com què portar, quants sou, quines rutes fer, i un llarg etc. Nosaltres volem ajudar-te a saber quines coses necessites per tenir una farmaciola perfecta. Mai se sap el que podràs necessitar.

Per tenir una farmaciola en condicions necessitem conèixer alguns factors com per exemple: el nombre de persones que aniran d’acampada, patologies cròniques dels acampadors, o quins mitjà de transport utilitzéssiu. Tot això influirà en la grandària que tindrà la vostra farmaciola. A partir d’aquí, la farmaciola hauria de tenir:

 

No et poden faltar…

  • Bàsics: Aspirina, paracetamol, ibuprofeno, antihistamínics, protectors gàstrics, alcohol o aigua oxigenada. Recorda que, si en les dates de la teva acampada estàs seguint un tractament, no el tallis, segueix amb ell mentre estas de vacances.
  • Embenatges: Com que pot ser que vagis per un terreny desconegut mai saps el que pots trobar-te. Per això, per a futures caigudes o rascades és important incloure a la teva farmaciola benes, esparadrap, tiretes i gasses toves. Això últim per a possibles butllofes en els peus.
  • Crema: És important portar alguna crema antibiòtica per desinfectar ferides. I no t’oblidis de la crema solar, és molt important protegir la teva pell, si aneu a realitzar rutes o planegeu estar bastant temps al sol, la necessitareu.
  • Objectes: Unes tisores petites per tallar benes, pinces o imperdibles poden ser de gran ajuda.

 

Gaudir de la teva acampada és el fonamental però sempre és important estar llest per a qualsevol imprevist. Organitzar una farmaciola no costa gens i et pot servir de gran ajuda. Quan tinguis totes les coses necessàriesnomès hauràs d’organitzar-ho de la manera més pràctica. Recorda també a deixar les coses menys pesades per col·locar-les al final.