Avantatges de passar les teves vacances al Càmping Ecològic Lava

Avantatges de passar les teves vacances al Càmping Ecològic Lava

Cada vegada són més les persones que es decanten per passar els seus dies lliures en un càmping. De fet, el nombre d’autocaravanes ha anat creixent al nostre país en els últims anys. El càmping Ecològic Lava compta amb grans instal·lacions per convertir les teves vacances en dies increïbles.

Avantatges de les vacances a un càmping:

– Vacances econòmiques: la majoria de les persones es decanten per aquesta opció pels diners. Unes vacances d’aquest estil són molt més barates que allotjar-se en un hotel.

– Activitats: els càmpings solen tenir moltes activitats per gaudir del dia. Des de càmping ecològic Lava, es proposen diferents rutes en 4×4, senderisme, activitats amb animals, passejos en carros i moltes més. L’oferta en un càmping sol ser molt àmplia i poden participar tant nens com a adults.

– Naturalesa: Els campistes solen ser persones enamorades de la natura. La riquesa paisatgistica que es pot trobar a l’entorn del càmping, no es troba amb un altre tipus de turisme. Solen estar situats en ubicacions privilegiades. Com és en el nostre cas,a un parc natural, encara que també existeixen càmpings prop del mar o a la muntanya.

– La majoria de les zones d’acampada permeten portar animals domèstics. Aquest aspecte és més difícil d’aconseguir en un hotel ja que normalment no admeten mascotes.

– Serveis: zona de barbacoes, piscina, granja, restaurant, cafeteria o zona de jocs són només algunes de les coses que podrem gaudir en un càmping, i per descomptat també al nostre.

– Les opcions d’acampades poden ser diferents. En ocasions hi ha la possibilitat de gaudir de la teva acampada a un bungalow de fusta. Aquest tipus de cases sempre estan el més acondicionades possibles: sala d’estar, cuina, banyera o dutxa, lavabo, estris, i en moltes ocasions terrassa.

Si vols gaudir d’unes vacances diferents, no t’ho pensis més i veniu de càmping. Al nostre càmping Ecològic Lava tindràs una gran varietat d’activitats, un entorn natural més que increïble i tots els serveis que puguis necessitar. T’hi esperem!