Beneficis de l’acampada a Càmping Lava

Beneficis de l’acampada a Càmping Lava

L’acampada és una de les activitats de contacte amb la natura més demandades en època de vacances, encara que es pot acampar durant tot l’any. Especialment, quan es vol passar temps a l’aire lliure i prop de la natura. L’acampada és una activitat que denota aventura i independència, i Càmping Lava a la Garrotxa, és el lloc indicat i preferit entre les persones que la practiquen, ja que gaudeixen dels beneficis de l’acampada a Camping Lava.

Per la varietat de preus que s’adapten a totes les butxaques. La disponibilitat d’instal·lacions dissenyades i preparades per la seguretat i confort dels campistes. A més dels molts beneficis que aporta a la salut de les persones.

Actualment, l’acampada s’estén més enllà del fet de dormir en una tenda de campanya. També, es pot fer amb rutes en caravanes, autocaravanes i furgonetes camper en parcel·les destinades a aquest fi.

Càmping a la Garrotxa

Càmping Lava està ubicat al cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. Aquest és un espai protegit a la província de Girona. Molt a prop de La Fageda d’en Jordà, lloc conegut pels amants de la fotografia i la natura.

Càmping a la Fageda

La Fageda d’en Jordà és una reserva natural que ocupa un bosc envoltat de faigs de propietats úniques a tota la península Ibèrica. Es troba assentada sobre una colada freda i plana de lava, originària del volcà Croscat, a una altitud de 550 m. Així mateix, la Fageda està envoltada per les concorregudes rutes dels volcans de la Garrotxa.

Campings Garrotxa

Al nostre càmping a la Garrotxa disposem d’àrees destinades als campistes, on podran instal·lar-se còmodament amb una zona de vestuaris completament equipats. També, disposem d’una habitació on canviar i cuidar els nadons. A la mateixa àrea hi ha la bugaderia, on podràs rentar i eixugar la roba, a més de fregar la vaixella, després d’haver gaudit d’una barbacoa.

Halloween, otoño camping, camping, promociones, camping con niños, olot, la fageda. la garrotxa, gerona

Els beneficis d’acampar a Càmping Lava a la Garrotxa

 • Eliminaràs l’estrès, perquè Càmping Lava és troba dins del Parc Natural de la zona volcànica de la Garrotxa i, el contacte amb la natura incrementarà la teva vitalitat i sensació de benestar.
 • Respiraràs aire net que permetrà que purifiquis els teus pulmons.
 • Coincidiràs amb altres persones i tindràs l’oportunitat de fer noves amistats i ampliar la teva xarxa de contactes.
 • Tindràs l’ocasió de desconnectar del mòbil (tot i hi ha Wifi a tot el recinte) i experimentar la vida més pura a través dels teus ulls.
 • Seràs capaç de superar l’insomni i ajustar el teu rellotge biològic, ja que no estaràs exposat a la llum artificial de la ciutat.

A més, si fa el viatge acompanyat de familiars o amics, ells també es veuran afavorits de tots el  Beneficis de l’acampada a Camping Lava a la Garrotxa.

Càmping per a nens a Catalunya

Si busques un càmping per a nens a Catalunya, Càmping Lava a la Garrotxa és ideal, perquè som un càmping amb piscina, zona infantil, camp d’esports i granja escola. A més, comptem amb una àmplia llista d’activitats per gaudir als voltants de Lava Parc Kids; el circuit de patinets, els llits elàstics, la zona de slackline, la pista americana, el camí de les sensacions, zona d’hamaques, el geocaching per tot el parc i el làser tag paintball.

granja escuela, camping para niños, halloween, camping, la garrotxa, la fageda, olot, santa pau

Objectes imprescindibles per anar de càmping

 • Per començar, ens hem d’informar sobre el temps que farà a la destinació durant la nostra estada. És important seleccionar les peces acuradament per evitar embolics, i conèixer el temps a la Garrotxa.
 • Preparar mosquiteres i repel·lents per espantar mosquits.
 • En el cas d’acampar amb tendes de campanya, necessitarem: una tenda, lones per terra, sacs de dormir i protectors impermeables.
 • Mapa de carretera, GPS i llanterna.
 • Motxilla de roba, un necesser i una farmaciola.
 • Menjar i beguda.
 • Kit per rentar i estendre la roba, una nevera portàtil, estris de cuina, taules i cadires, mantes de pícnic i bosses.
 • DNI i targeta sanitària de tots els campistes.

Practica la vida saludable a Càmping Lava!