Benvinguts a Pagès: un cap de setmana per descobrir, tastar i passar-ho molt bé

Benvinguts a Pagès: un cap de setmana per descobrir, tastar i passar-ho molt bé

La Garrotxa participarà els dies 1 i 2 de juny a la cita “Benvinguts a Pagès”. Aquesta festa del món rural és ideal per gaudir amb la família i allotjar-se al Càmping Lava ja que hi haurà una àmplia oferta lúdica i gastronòmica. En aquesta quarta edició es presenta un ampli ventall de propostes per descobrir els productes alimentaris de la nostra terra com, per exemple, cates d’embotit casolà i productes de La Garrotxa.

Per descobrir l’entorn, el dissabte 1 de juny, de 11:00h a 16:00h, podreu gaudir d’un passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà i conèixer el bosc de faigs. També podreu aprendre les tasques dels cavalls perxerons que antigament eren les eines de treball de tots els pagesos. Podreu trobar més informació a: http://activitatsgarrotxa.com

Us animem a venir a aquesta trobada i allotjar-vos en els bungalows de Càmping Lava. Aquest cap de setmana us oferim un descompte del 10% sobre el preu (Del 31 de maig al 2 de juny. Min. 2 nits). A més, us podreu convertir en grangers per conèixer com es realitza aquesta tasca a la nostra granja d’animals.

Benvinguts a Pagès!