Calor fins la setmana que ve a la Garrotxa

Calor fins la setmana que ve a la Garrotxa

Calor fins la setmana que ve

Les altes temperatures que s’estan registrant a la Garrotxa des de fa diversos dies, i sobretot les que hi haurà durant els pròxims dies, han obligat l’Agència Estatal de Meteorologia a activar el primer avís per onada de calor d’aquest any.

Així està previst que passi a Catalunya a causa de l’actual episodi de temperatures altes, davant el qual l’Agència Estatal de Meteorologia ha avisat que l’onada de calor es produirà des de dijous, 15 de juny, fins diumenge, 18 de juny.

Les condicions atmosfèriques estan determinades, ha informat l’Aemet en una nota de premsa, per una intensa insolació que afavoreix el reescalfament de la massa d’aire sobre l’interior de la Península.

Calor fins la setmana que ve

Aquesta situació meteorològica es mantindrà almenys fins al principi de la setmana que ve, sense canvis en la massa d’aire, i per tant continuarà l’episodi d’altes temperatures, amb valors que podran superar els 35 graus en nombrosos punts de la Península i a les Balears.

Des de dijous, dia 15, fins diumenge, 18,  ens veurem  veurà afectats d’una manera “molt notòria” per aquesta situació, i de forma gairebé generalitzada s’espera que les temperatures arribin durant el dia al voltant dels 40 graus de màximes i que no baixin dels 20 durant la nit.