Calor i piscina a la Garrotxa a Santa Pau

Calor i piscina a la Garrotxa a Santa Pau

Calor i piscina a la Garrotxa a Santa Pau

Aquest cap de setmana ha començat una onada de calor que, segons les previsions, s’allargaria durant tot el juliol. A més, també s’espera un estiu calorós o molt calorós. Convindrà protegir-se del sol, especialment durant les hores més caloroses del dia per evitar el risc de cremades.

Primer cap de setmana d’estiu i primera setmana d’altes temperatures. Aquest dissabte ha començat una onada de calor que pot durar tot el juliol i que, a curt termini tindrà pics de temperatura importants entre avui i demà.

Es poden superar els 35 o 36 graus i això presenta una continuïtat durant tot el juliol, però això no vol dir que de tant en tant no pugui haver-hi alguna tempesta.

Per això la piscina i la terrassa del bar del Càmping Ecològic Lava estan preparades per va  vostra escapada a indrets més frescos.

És interessant que a les hores centrals del dia es pugui tenir cura dels nens i no exposar-los al sol,  i pel que fa als adults convé reduir l’activitat en aquestes hores més caloroses del dia.

Tot per poder passar un estiu que s’espera molt calorós sense problemes i disgustos i gaudir de les vacances amb tota tranquil·litat en plena natura i envoltats de volcans.

 

També et podem oferira la Garrotxa:

  • Lava Parc
  • Carruatges de la Fageda
  • Ponis de la Garrotxa
  • Passejades a cavall
  • Granja