El Càmping de referència a La Garrotxa inaugura la piscina d’estiu

El Càmping de referència a La Garrotxa inaugura la piscina d’estiu

L’estiu arriba al Càmping Lava i ho tenim tot preparat per celebrar-ho! El pròxim dissabte 15 de juny inaugurem la temporada de bany a la piscina més famosa del nostre càmping a La Garrotxa. Agafeu la tovallola i el banyador, i porteu moltes ganes de passar-ho bé a la nostra piscina. No us oblideu la crema protectora solar. Els raigs de sol il·luminen amb molta energia el nostre càmping a La Fageda, i és important tenir cura de la nostra pell. Us recomanem també protegir als més petits amb una gorra, i estar sempre atents de la seva activitat a la piscina.

La inauguració de la temporada d’estiu és una cita molt important per tot l’equip de Càmping Lava. El termòmetre puja i les famílies podreu començar a gaudir del primer bany de l’any amb nosaltres. Us convidem a relaxar-vos a la gespa de la nostra piscina. Podreu compartir bons moments amb els amics, jugar amb els més petits o gaudir amb la lectura d’un bon llibre.

EL TEU CÀMPING A LA GARROTXA AMB BUNGALOWS

Lava és un dels càmpings a La Garrotxa amb bungalows més visitats per les famílies. Els nostres són de fusta i amb una capacitat de 4, 6 o 8 places. Estan totalment equipats i després de refrescar-vos a la piscina, us trobareu en ells com a casa. Si encara no els coneixeu, us convidem a descobrir els millors bungalows a La Garrotxa.

Arriba el moment gaudir del bo i millor de l’aigua. A la piscina del Càmping Lava podràs veure com aprenen a nedar els que més estimes, o fer una partida de cartes amb ells damunt de la tovallola. L’entorn volcànic ens acompanya. El cel blau de les nostres contrades, i el cant dels ocells que ens encisen en les nostres estades són també els elements que destaquen del nostre càmping a La Garrotxa.

El dissabte 15 de juny inaugurem la nostra piscina. Ho tenim tot preparat i serà un plaer comptar amb vosaltres pel primer capbussó de la temporada al Càmping Lava!