Càmping Lava a La Garrotxa amb el Dia Mundial del Medi Ambient

Càmping Lava a La Garrotxa amb el Dia Mundial del Medi Ambient

La responsabilitat de cuidar la natura i la biodiversitat és responsabilitat de tots. Els que formem part de Càmping Ecològic Lava ens sumem a la lluita contra la contaminació de l’aire. Aquest serà l’eix temàtic de la jornada que es celebra el 5 de juny a tot el món. El nostre càmping a La Garrotxa està compromès amb el respecte a tot el paradís natural que l’envolta. La Fageda d’en Jordà és un dels nostres tresors naturals. Nosaltres som un dels càmpings de la Garrotxa amb bungalows per conèixer aquesta meravella natural. Som també un Càmping Granja que organitzem activitats per difondre el respecte als animals a les escoles que venen de colònies. Aquest és un dels objectius del nostre Eco Càmping: explicar d’una manera alegre, propera i divertida la importància de viure amb una actitud en equilibri amb la natura.

ACTIVITATS A LA GARROTXA AMB RESPONSABILITAT

Dormir a La Garrotxa és sempre un plaer però és important conscienciar a les noves generacions de la fragilitat del medi ambient. Un consum desmesurat pot comportar l’esgotament de recursos naturals i un descens de les activitats a La Garrotxa. Cal ser optimista i comprometre’s amb el futur de la flora i la fauna que existeix al nostre càmping a La Garrotxa.

El Dia Mundial del Medi Ambient posa un èmfasi especial en l’ús de les energies renovables i les energies sostenibles. El nostre càmping a La Garrotxa promou un ús responsable de la energia elèctrica a les seves instal·lacions. Eco Càmping Lava està compromès amb l’entorn que envolta a la zona volcànica de La Garrotxa. Som un càmping amb nens que en el futur desitja que puguin seguir gaudint amb els seus fills del Parc Natural de La Garrotxa.

CÀMPING ECOLÒGIC LAVA AMB EL RESPECTE DEL MEDI AMBIENT

La protecció del medi ambient no només depèn dels governs i les altes institucions. Tots nosaltres ens hem de sumar per conservar-lo. I des del nostre eco càmping a La Garrotxa ho fem: Càmping Ecològic Lava es compromet amb la seva conservació.

El nostre respecte pel medi ambient i la natura es reafirma per ser un dels millors càmpings de Catalunya.