El teu camping ecològic. Recomanacions per una acampada rodona

El teu camping ecològic. Recomanacions per una acampada rodona

Situat a la Garrotxa, a tocar de La Fageda d’en Jordà

Estàs pensant en prendre’t uns dies de descans i gaudir de l’aire lliure i de la naturalesa? Sortir de bullici de la ciutat, relaxar-te en una zona on el silenci ho regni tot i puguis passar-t’ho bé de debò amb el millor que t’ofereix el medi ambient? Un dels millors plans que et recomanem són les acampades i millor fer-les en un entorn icreíble com ho és La Fageda d’en Jordà. Ja sigui amb la teva família, amics o parella, és una de les situacions que més disfrutaràs. T’hi apuntes? Des del Càmping Ecològic Lava volem recomanar-te una sèrie de tips perquè els teus dies d’acampada siguin molt més fàcils.

Tips:

-Llistes: l’equipament és essencial, per això, el més assenyat és fer-te una llista amb tot el que creguis que necessitaràs i dividir-ho per diferents temàtiques. És a dir, que necessitaràs al cotxe, que necessitaràs per cuinar, per anar d’excursió i un llarg etc.

-Farmaciola: és important portar en un petit necesser amb alguns productes bàsics. Quan vas a la muntanya, sempre pots caure, rascar-te o fer-te alguna petita ferida. Per això, tiretes, alcohol, alguna cosa per al dolor o algun antinflamatori són productes que no haurien de faltar en la teva farmaciola.

-Equipament: assegura’t que abans de començar el teu viatge, tot funciona de forma correcta. Així evitaràs sorpreses desagradables quan arribis a la teva destinació.

-Menjar: És recomanable emportar-te alguns àpats preparats i menjar d’una manera saludable, encara que estiguem d’acampada. A més a més, emportar-te provisions mai vénen malament. Conserves, oli, sal, pa o galetes poden salvar-te algun àpat. Encara que també si et semblà bé, al nostre Càmping Ecològic Lava hi ha un restaurant perquè vagis quan més et vingui de gust i et llepis els dits amb els menús o esmorzars que t’hi oferim.
-Accessoris: recorda que aniràs a la muntanya, una navalla, corda, una llanterna, i piles podrien fer-te falta. Les cadires i taules plegables són tot un encert. L’intenció és desconnectar i fer el que t’agrada, tindràs temps lliure així que emportar-te llibres, jocs, una ràdio o una càmera de fotos faran la teva estada més agradable.

Conservació: Molta gent va de càmping, és important conservar els nostres boscos i muntanyes nets. El medi ambient t’ho agrairà i també les persones que visitin la zona després de tu. Per això, recorda ficar a la teva motxilla bosses d’escombraries i després llençar-les al lloc adequat.

 

Amb Càmping Ecològic Lava descobriràs un paisatge únic, allibera’t de la rutina i vine a veure’ns. El nostre parc natural és un lloc ideal per poder gaudir de debò de l’ambient que sempre has buscat. Volem ser el teu càmping familiar.