Càmping Lava: Càmping que admet gossos a bungalows

Càmping Lava: Càmping que admet gossos a bungalows

Gaudeix d’unes vacances envoltat de tota la família a un càmping que admet gossos a bungalows, en un entorn d’aventures per als boscos de la Fageda d’en Jordà, on podreu descubrir camins, fent d’aquestes excursions inolvidables i divertides per als més peluts de la casa.

Càmping a la Garrotxa que admet gossos a bungalows

Així doncs, us convidem a gaudir de les vostres vacances amb les vostres mascotes mentre respecteu les normatives establertes per garantir una convivència alegre per a tothom.

Un Refugi Ecològic per a Tots

Beneficis de viure les vacances amb el teu gos

La possibilitat de portar la teva mascota a les teves vacances al Càmping Lava no només crea un vincle més fort entre tu i el teu animal de companyia, sinó que també ofereix una sèrie d’avantatges:

Companyia Constant:

Amb la teva mascota al costat, mai et sentiràs sol durant les teves vacances al nostre camping a la Garrotxa. Tant si estàs explorant els voltants del càmping com si estàs relaxant-te al teu bungalow, la teva mascota sempre serà al teu costat.

Càmping que admet gossos a bungalows

Càmping que admet gossos a bungalows


Excursions en Família amb la teva mascota per una ruta per la Fageda d’en Jordà

Portar a la teva mascota és una gran oportunitat per crear connexions més fortes amb tota la família i realitzar activitats úniques i especials a l’aire lliure encara més divertides rodejats dels vostres peluts. Des de caminades per la muntanya, descobrint camins de la Fageda d’en Jordà, fins a passejar pel Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Menys Estrès:

Tenir la teva mascota amb tu durant les vacances pot ajudar a reduir l’estrès i l’ansietat. La seva presència tranquil·litzadora et farà sentir com a casa, fins i tot quan estàs lluny. A més, el simple fet d’observar la seva expressió juganera i la seva alegria mentre exploreu nous entorns com la Fageda d’en Jordà pot elevar el teu estat d’ànim i ajudar-te a deixar de banda les preocupacions del dia a dia.

Experiència Única:

Les vacances amb la teva mascota són una experiència única per crear records inoblidables. Viu moments especials amb el teu animal de companyia explorant nous indrets i vivint aventures junts.

Foment de l’Activitat Física:

Amb la teva mascota al teu costat, és més probable que et mantinguis actiu durant les vacances. Les caminades, jocs i altres activitats amb la teva mascota et mantindran en moviment i et permetran gaudir plenament dels exteriors.

Normatives per a la Convivència i Mascotes al Càmping Ecològic Lava:

Collar Identificatiu:

És imprescindible que cada mascota porti un collar amb el seu nom i número de telèfon del propietari. Això facilita el contacte en cas de necessitat i promou la responsabilitat dels amos. Assegurar-se que la informació estigui clarament visible en el collar és essencial per a una identificació ràpida i eficaç en cas d’emergència.

Lligat en tot moment:

Per garantir la seguretat de tots els hostes, les mascotes han d’estar lligades dins el recinte del càmping. Això ajuda a prevenir situacions d’imprevistos i promou un ambient tranquil per a tothom.

En el cas de mascotes de mida més gran o amb tendència a córrer, es recomana utilitzar una corretja extensible per proporcionar-los una mica més de llibertat controlada mentre gaudeixen de l’entorn del càmping.

Respecte als Altres:

És fonamental evitar que les mascotes molestin als altres campistes i animals. Cada visitant té dret a gaudir de la seva estada sense interrupcions, per tant, demanem als amos que supervisin el comportament dels seus animals en tot moment.

Accés Restringit:

Si bé les mascotes són benvingudes al càmping, cal respectar les àrees restringides, com ara els lavabos, dutxes, rentadors, piscina, platja de la piscina i parc infantil. Aquestes restriccions són per motius sanitaris i de seguretat, i és responsabilitat dels amos assegurar el compliment d’aquestes normatives.

Neteja Responsable:

És obligació dels amos recollir les deposicions de les seves mascotes en tot moment. En cas de miccions, es recomana diluir-les amb aigua per mantenir la higiene i prevenir danys al medi ambient i al mobiliari.

Documentació Requerida:

Durant el registre d’entrada al càmping, és obligatori presentar la cartilla de vacunació de la mascota i el document que acrediti la seva identificació mitjançant microxip.

Normatives Legals:

A més de les normatives internes del càmping, és important destacar que la tinença de gossos a les nostres instal·lacions està subjecta al compliment de les normatives de convivència establertes al nostre reglament intern. Això inclou les disposicions de l’Art. 3 del Reial Decret 287/2002, que desenvolupa la Llei 50/1999 de 23 de desembre sobre la tinença d’animals potencialment perillosos.

A més, conforme al Decret Legislatiu 2/2008, de 15 d’abril, pel qual s’aprova el Text refós de la Llei de protecció dels animals, tots els amos de mascotes han de respectar les disposicions legals vigents per garantir el benestar dels animals i la convivència amb altres persones i animals.