Cap de setmana a la Garrotxa

Cap de setmana a la Garrotxa

Un cap de setmana a la Garrotxa al Lava pot ser una fantàstica experiència per trobar la calma que necessites. Un cap de setmana a la Garrotxa ens ajudarà a desconnectar, ja que la natura que envolta Càmping Lava va captant la nostra atenció lentament. També fa que ens oblidem de la rutina monòtona que tant ens estressa.

Avui dia vivim davant d’una pantalla. Ja sigui usant l’ordinador, el mòbil, o veient la televisió i això fa que no puguem desconnectar totalment a l’hora d’anar a dormir.

Senderisme a la Fageda d’en Jordà

Gaudir de la natura és molt saludable. La Fageda d’en Jordà ens ofereix rutes de senderisme i excursions entranyables per compartir amb la família, els amics o la parella. Perquè és un bosc únic que val la pena descobrir i endinsar-se en aquesta meravella que ens regala la natura.

Santa Pau a la Garrotxa

Al llarg del dia, fem una gran quantitat de tasques, les quals ens omplen la ment de confusió i estrès i això fa que, a la llarga, no ens puguem concentrar com ho hauríem de fer.

L’estada en un càmping a la Garrotxa fa que ens puguem alliberar de totes aquestes distraccions que no ens deixen centrar-nos i gaudir de la vida. De fet, hi ha estudis científics que demostren que passar una sola hora a la natura o tan sols observar una fotografia pot generar una millora de la nostra memòria a curt termini i la nostra concentració en un 20%.

camping en cataluña

Turisme rural a la Garrotxa

No és un secret que l’entorn a la natura és totalment diferent de la dels entorns urbans. Per això, la temperatura, la humitat i altres factors fan que el nostre sistema immune es trobi amb situacions diferents i treballi de forma més eficient.

És habitual que una persona de l’entorn urbà no tingui un bon hàbit de son. Ja sigui per la feina excessiva, el soroll o simplement perquè no pot dormir bé.

Tot i que soni estrany, l’exposició a la llum natural ajuda el nostre cos a regular els patrons de son, ajudant-nos a dormir millor. Fins i tot hi ha doctors que per combatre l’insomni recomanen anar de càmping i passar temps a l’aire lliure. Ja que està comprovat que calibreu els ritmes de l’organisme.

 

Camping lava

Vacances a la Garrotxa

Avui dia, són innombrables les persones que tenen una carència enorme de vitamina D en un país assolellat com el nostre. Això passa per la senzilla raó que passem massa temps tancats en llocs amb llum artificial.

El camp ajuda de manera directa a això, ja que passar temps a l’aire lliure fa que estiguem més exposats a la llum solar, millorant així la nostra vitamina D. A Càmping Lava podràs gaudir delbon temps a la Garrotxa.

La il·luminació tènue dels interiors dificulta els ulls a enfocar una imatge, ocasionant així que l’ull hagi de canviar la seva forma per veure amb més claredat.

La llum natural de Santa Pau fa que abundi la lluminositat i evita que calgui forçar la vista més del necessari.

Observant totes aquestes qualitats, podem dir que, passar temps al camp, té una gran quantitat de beneficis i, per tant, fa que millors la teva qualitat de vida.

Per això, des de Càmping Lava, et convidem a que vinguis de vacances a la Garrotxa i gaudeixis de tots aquests beneficis amb nosaltres.

A més, comptem amb una àmplia oferta d’activitats de muntanya. Podeu obtenir més informació sobre la nostra oferta d’activitats mitjançant els següents enllaços: Activitats Garrotxa i Lava Parc.