Celebra Sant Jordi als Volcans

Celebra Sant Jordi als Volcans

Prepareu-vos per a viure una escapada romàntica inoblidable en el cor de Catalunya amb les increïbles ofertes que t’ofereix Càmping Lava! En aquesta temporada, celebrem l’esperit de Sant Jordi amb promocions especials dissenyades per a parelles que desitgen gaudir de la bellesa natural de la regió mentre se submergeixen en una experiència única plena d’amor i aventura.

Promoció 1: Nit en Bungalows de Fusta

Gaudiu d’una nit d’allotjament en els nostres acollidors bungalows de fusta, seguida d’un deliciós esmorzar take away. A més, tindreu l’oportunitat d’explorar els impressionants paisatges volcànics amb una romàntica ruta a cavall de 45 minuts.

Tot per només 210€!

Reserva ara!

 

Promoció 2: Allotjament a l’Hostal Cal Fesol

Submergiu-vos en l’encant de la regió amb una nit d’allotjament a l’Hostal Cal Fesol. Desperteu amb un deliciós esmorzar i prepareu-vos per a una emocionant ruta a cavall pels volcans de 45 minuts.

Tot per només 152€!

Reserva ara!

 

Promoció 3: Nit en Parcel·la

Per als amants de la naturalesa, oferim una nit de càmping en una parcel·la. Gaudiu d’un esmorzar take away i després uniu-vos a nosaltres per a una emocionant ruta a cavall pels volcans de 45 minuts també.

Tot per només 126€!

Reserva ara!

No perdeu l’oportunitat de viure una experiència inoblidable al costat de la vostra parella a Càmping Lava! Reserva ara i regala a la teva parella una escapada romàntica plena d’aventura i moments especials en els bells paisatges de Catalunya.

Us esperem per a celebrar Sant Jordi als Volcans!

Reserva ara!

*Promoció no acumulable i només vàlida amb reserva prèvia.