Com acampar correctament

Com acampar correctament

Càmping Lava, situat a la Garrotxa, tenim una gran quantitat de zones d’acampada i parcel·les per a poder gaudir amb tota la família, però hi ha vegades que acampar pot ser una mica difícil. Per això, donarem uns consells indispensables sobre com acampar correctament.

Triar el tipus d’allotjament

A Càmping Lava, tenim una varietat d’allotjaments. Per això, un dels primers passos que has de fer és triar el tipus d’estada que desitges i reservar amb antelació.

Tria un lloc adequat

Al moment d’instal·lar-te en qualsevol lloc, has d’assegurar-te que és un lloc còmode i correcte per al que faràs, ja que ha de ser una bonica experiència. Per això, abans d’acampar, assegura’t que la teva tenda de campanya o caravana estigui en la millor posició i orientar-la cap a on vulguis. Però sobretot, assegura’t d’allisar bé el sòl on la vagis a muntar, és a dir, treu totes les branques o pedres que no deixen lliure la superfície.

A Càmping Lava ens assegurarem d’aquest punt, ja que estem situats en un lloc privilegiat entre volcans, al costat del municipi de Santa pau.

Porta el material necessari per a acampar

Ja sigui en caravana o en tenda de campanya, has de portar els materials necessaris per a una correcta acampada. El més indispensable són:

Cadires i taula d’acampada

Ja sigui en caravana o en tenda de campanya, necessites un lloc on poder menjar i estar assegut. Per això, és important unes bones cadires d’acampada i una taula per a acompanyar-les i que et sigui més còmoda l’estada.

Lloc on poder cuinar

En el temps en el qual estiguis acampat, no podràs menjar sempre reescalfat. Per això, és indispensable un lloc on poder cuinar, ja sigui una graella portàtil o a la cuina de la teva caravana. A més quan acabis, assegura’t d’apagar bé el foc ja que si no ho fas, es pot generar un desastre.

Matalàs o sac de dormir

Després d’un dia gaudint de totes les activitats que pots fer en el nostre càmping, ve de gust descansar i reposar forces per al matí següent, per a això haurem de portar un bon sac de dormir on estiguis còmode i a gust. Si acampes amb una caravana i tens un matalàs, aquest punt et resulta més senzill.

Bona il·luminació

No sempre es disposa d’una correcta il·luminació solar, així que és recomanable que portis algunes llanternes o aparells que et generin la il·luminació necessària per a gaudir a la nit.

Porta la roba adequada

Per a tenir una bona estada, has de de vestir amb la roba adequada; tria peces còmodes i lleugeres que et permetin no passar calor i poder gaudir de totes les activitats que hi ha al teu voltant. A més, el nostre càmping disposa de piscina, així que t’hauràs d’emportar el vestit de bany per a gaudir al màxim de l’estiu.

No t’oblidis del repel·lent de mosquits

Encara que la natura té moltes coses bones, hi ha unes altres que no el són tant. Uns dels perills són els insectes. Per això, la millor opció és que portis un repel·lent de mosquits i així podràs oblidar-te d’aquest problema.

Recull totes les teves escombraries

A Càmping Lava fomentem l’ecologia i el medi ambient, però sabem que al moment d’acampar és inevitable generar escombraries. Per això et recomanem que portis bosses d’escombraries i que t’asseguris que tots els teus desaprofitaments acaben en ella.

I el més important, gaudeix de l’experiència

Càmping Lava ofereix moltes activitats i zones on poder gaudir en família, ja sigui a les nostres instal·lacions o al aire lliure, a més d’una zona volcànica espectacular… T’esperem!