Com evitar passar fred d’acampada

Com evitar passar fred d’acampada

Acampar a l’hivern pot ser una mica més dur que els mesos d’estiu, però si anem preparats i portem a terme aquests petits consells acampar es pot practicar a qualsevol època de l’any.

Com no passar fred a la nostra tenda de campanya?

  • Un dels punts més importants és aïllar-nos del fred i de la humitat que sorgeixen del terra. Per fer això pots estendre mantes tèrmiques entre el terra de la tenda i els sacs. Una altra manera seria col·locar, a sota de la tenda, cartrons, és una mica més econòmic i molt efectiu.
  • Si fa molt de vent, també has de protegir la teva tenda. Per això, si tens opció, col·loca la tenda a prop d’un mur, sinó es pogués, la millor forma d’evitar el vent és orientar la tenda de manera perpendicular a est. Així aconseguirem que el vent no entri directament a la tenda.
  • Usa el sac adequat: és veritat que existeixen molts tipus de sacs, però nosaltres per a l’hivern recomanem els sacs tipus mòmia. Aquests sacs compten amb una espècie de caputxa que evita que entri l’aire pels forats entre espatlla i coll. En el cas que fes molt de fred algunes persones opten per l’ús de bosses d’aigua calenta dins del sac.
  • Porta roba adequada. És molt important abrigar-se, sempre és millor peces tèrmiques que de cotó. Porta diverses capes, i oblida’t de la roba ajustada. L’ús de guants i mitjons gruixuts està més que recomanat. Ja que els peus i les mans, són parts del cos molt sensibles a aquests canvis de temperatura. Mantenint calentes les mans i els peus millores tota la temperatura corporal.

Esperem que gràcies als nostres consells els teus dies a la tenda de campanya siguin més agradables, en cas que no vulguis acampar, en Càmping Lava tenim disponibles per a tu els nostres bungalows de fusta. Una altra forma diferent de gaudir de la naturalesa.