Consells a l’hora d’acampar amb nens

Consells a l’hora d’acampar amb nens

Gaudir de les vacances al càmping Lava, com ja hem vist anteriorment, té molts avantatges, però una d’elles, és que és un tipus de turisme que s’adapta a qualsevol edat. Per això, és un pla ideal per fer-lo amb nens. Avui volem donar-te uns consells a l’hora d’acampar amb els més petits de la casa. 

  • És important triar un càmping adequat per a ells. És a dir, un càmping ben acondicionat, amb programació infantil perquè puguin realitzar diferents activitats i puguin socialitzar amb altres nens. Que el càmping tingui piscina també és molt positiu. Al Càmping Lava tenim molt en compte totes aquestes coses, per això plantegem múltiples activitats perquè els nens passin uns dies increïbles. 
  • Si tens nens d’entre dos i tres anys que solen voler banyar-se més sovint, tria una zona del càmping d’acord amb aquesta necessitat. El trajecte serà més curt i còmode per a tots. Intenta sempre escollir parcel·les que s’ajustin a les necessitats de tots.
  • És un bon moment per connectar als nens amb la naturalesa i que aprenguin a respectar-la. Per això, fer activitats a l’aire lliure durant les vacances al càmping és molt positiu.
  • És molt important anar ben preparat per a qualsevol imprevist, i encara més si vas amb nens. Recorda fer una llista de coses que no poden faltar. Per exemple, crema solar, repel·lent d’insectes o cremes per alleujar les picades. Encara que et sembli estrany, portar roba d’abric mai està de més. Recorda que depenent de la zona a la que vagis de càmping, encara que sigui estiu, poden arribar a baixar molt les temperatures a la nit.


Al Càmping Ecològic Lava gaudim de la característica de ser un càmping familiar, per això realitzem activitats per a tots. A més, per a nosaltres, que els nens gaudeixin de tot el que els envolta és fonamental. Vine a descobrir tot el que podem oferir-te.