Menú de Festes: Lava Tast

Menú de Festes: Lava Tast

Nadal és una festivitat familiar que es viu amb molta màgia. Aquest any és diferent per la situació de pandèmia i les mesures d’higiene i seguretat que hem de respectar per cuidar la nostra salut i la de les persones que estimem. Així ho estem fent a Càmping Lava i per això, us recordem que estarem oberts i podreu gaudir de totes les nostres activitats durant aquestes festes de Nadal.

Com cada any és molt possible que et toqui cuinar sopars i menjars familiars, encara que siguin grups reduïts per respectar les mesures de seguretat imposades com a conseqüència de la COVID-19. Per això, et volem proposar una opció que et serà genial per relaxar-te i oblidar-te de cuinar: el Menú de Festes Lava Tast, que el podràs gaudir al Restaurant Lava, o emportar-te’l a casa  entre els dies 26 de desembre i el 3 de gener.

El menú és molt complet i el podràs compartir al nostre restaurant  amb la teva família. Has de tenir en compte que pel bé de tots respectem totes les mesures d’higiene i seguretat.

Tal com us hem comentat, oferim també l’opció del servei Take Away per gaudir del menú Lava Tast a casa. Podeu trucar-nos als telèfons 972 680 358 – 654 190 970  i demanar els menús que vulgueu menjar. Nosaltres ens encarreguem de preparar la vostra comanda per recollir-la al nostre restaurant.

Menú de Nadal Restaurant Lava

Els plats que oferim són plats de la terra, familiars i tradicionals de la nostra zona. Si ets amant de la gastronomia catalana nadalenca, t’encantaran. Trobaràs dos menús: un per adults, i un altre infantil. Tots dos inclouen el pa, els postres de Nadal, el cava i el cafè (en cas del menú adult). També inclouen l’aigua, el vi i el refresc pels nens.

A més, si vens a menjar al nostre restaurant, els nens tindran un regal: podran gaudir d’una passejada en poni en el recinte del càmping.

La família Lava us desitja Bon Nadal!