El càmping bungalow per l’hivern

El càmping bungalow per l’hivern

Estem dins de l’estació hivernal, amb tot el que això implica: fred, pluja, neu, vent… No sona gaire atractiu, oi? Excepte que t’agradi massa el risc i les aventures top level, no cal passar una escapada sobrepassat pels elements. Tenim la solució: el càmping bungalow per l’hivern.  

Per tal de gaudir d’una bona estada en un càmping, sense haver de passar per tota la gama de canvis meteorològics, només cal mirar la opció que millor s’adapta al nostre pressupost  i a la climatologia estacional. A Camping Lava tenim obert pràcticament tot l’any i pensant en els nostres clients que ens visiten a qualsevol estació, oferim varies opcions per fer la seva estada més agradable a les nostres instal·lacions.

Tant si veniu sols, com en família o amb amics, el bungalow és una opció molt cómoda que us permet estar a l’aixopluc de l’aigua i el vent. La temperatura es conserva millor, i permet que si us agafa un bon diluvi fent una passejada pels bonics paisatges de La Garrotxa, la vostra roba humida es pugui assecar a dins amb més facilitat. Com si estiguèsiu a casa vostra!

El càmping bungalow per l’hivern

Estada en un càmping ecològic de La Garrotxa

Quines bones raons tenim per anar de càmping els mesos de gener, febrer i març? Nosaltres en tenim unes quantes per donar-vos idea i anar obrint boca. La primera, perquè les terres de La Garrotxa son úniques en el seu paisatge volcànic. Els seus volcans son únics a la Península, i el fet de estar sobre terres volcàniques implica unes característiques que la fan molt especial.

No és només el fet de visitar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa, amb els volcans inactius més importants de la Península, sinó també el fet d’allotjar-se a un camping ecològic assentat sobre una colada de lava, dins de l’àrea de La Fageda d’en Jordà. No tots els dies tenim l’ocasió d’estar tan a prop de terres volcàniques!

Les rutes als volcans, el contacte amb la natura, les activitats amb la nostra granja d’animals i el recorregut amb el Trenet que us apropa als volcans, són algunes de les activitats que oferim des del nostre Càmping Ecològic Lava. Sabem que els visitants que opten per pernoctar a un càmping és perquè volen un contacte més estret amb l’entorn natural, i les activitats al parc natural sempre es disfruten molt, especialment els més petits.

A Camping Lava ens encanta que ens vingueu a visitar, tant si fa sol com si plou, com a la cançó infantil del cargol: “Cargol, treu banya/puja a la muntanya/cargol, treu vi/puja al muntanyí.” No només per pujar la muntanya -que també- sinó per visitar els pobles medievals dels voltants, tastar la nostra cuina volcànica  i comprar els productes de les terres de La Garrotxa amb Denominació d’Origen. 

Els Bungalows del Càmpig Lava per disfrutar la natura

I què us oferim perquè vingueu a visitar-nos al Camping Lava? No només una experiència de connexió amb la natura, sinó totes les comoditats perquè pugueu gaudir d’una bona estada. Podeu trobar bungalows de diferents capacitats, des de 4 persones fins a un grup de 10. En parella, família o amb amics, totes les combinacions són benvingudes!

 

  • Bungalows 4 places: 30 m2 amb 2 habitacions i quatre llits individuals.
  • Bungalows 6 places: 36 m2 amb 2 habitacions i sis llits, individuals i amb lliteres
  • Bungalows 8/10 places: 63 m2 amb 2 habitacions i 10 llits en lliteres

 

Tots els bungalows del Càmping Lava estan equipats amb WiFi, calefacció, roba de llit i nòrdics, bany amb dutxes, cuina equipada i sala menjador. Ah! I la possibilitat d’afegir una trona i/o cuna segons disponibilitat, pels més petitons de la família. El càmping bungalow per l’hivern ofereix les comoditats d’un allotjament convencional, al mig de la natura. ¡El fred ja no serà una excusa per agafar el cotxe o el transport i visitar-nos a La Garrotxa!