Esperits! Fantasmes! El Halloween s’endinsa al Càmping Lava

Esperits! Fantasmes! El Halloween s’endinsa al Càmping Lava

Des de fa dies notem que aquí, a Càmping Lava, passen coses estranyes…El Halloween s’endinsa al Càmping Lava que s’obre camí per les terres de la Garrotxa. Des d’aquí li hem donat una forta benvinguda omplint el càmping d’activitats i de reptes per a que els més petits gaudeixin d’unes terrorífiques festes! I no només això, al nostre Càmping li donem cabuda a tots els públics, de qualsevol edat. Gaudeix d’una estada d’allò més reconfortant amb les nostres parcel·les i amb els nostres bungalous:

Atreveix-te a venir a realitzar els dies 31 d’Octubre, l’1 i el 2 de Novembre aquestes activitats:

  • 1r dia al Càmping a la Garrotxa:

A les 18 h comencem el taller de les magnifiques “Carbasses Embogides”, tots junts amb la família la canalla desenvoluparà la creativitat mentre s’ho passa d’allò més bé creant un nou personatge terrorífic fet de carbassa. 

Seguirem amb una activitat lliure on els petits de la família aniran disfressats d’allò que més els hi agrada causant el terror per tot el càmping metre aconsegueixen un munt de caramels i llaminadures amb el famós “truc o tracte”. Omplirem el càmping de terror i festa!

 Però no només s’alimentaran de llaminadures i caramels, a les 20:15 els hi tenim preparat un súper sopar de Halloween, on s’haurà d’anar disfressat, on coneixeran i faran amistats amb altres nens i on faran passar la gana amb plats d’allò més bons. Gaudiran en companyia i dormiran com un soc!

  • 2n dia al Càmping ecològic:

 Ei! Que la diversió no s’acaba aquí, ni mol menys! Després de poder gaudir tot el dia de les nostres instal·lacions, parcs  i activitats a les 18:30 els hi tenim preparada una gran sorpresa: “La Moon i el Beuratge Embruixat”. Es tracta d’una Gimcana plena de proves i paranys que els nens i nenes hauran de superar gràcies a l’ús del seu enginy, creativitat, però sobretot hauran de fer ús del treball en grup. Aprendran molts valors i estaran en contacte amb la natura i la tardor a Càmping Lava.

  • 3r dia al Càmping Lava:

 El Halloween comença a dir adéu, però des de les nostres llars li donarem un bon comiat a les 11:00h del matí amb un Photo Insta Call on podran gaudir i passar una bona estona amb família. A més a més n’extraureu un munt de fotos divertides amb la vostra colla que recordareu i guardareu per molt de temps.

Però això no s’acaba aquí! A Càmping Lava treballem i procurem sempre que l’estada sigui inoblidable per a totes les edats, així que coneixes Besalú?

Halloween a Besalú i la Garrotxa

Besalú és una fortificació medieval que es troba entre 3 comarques: La Garrotxa, L’Alt Empordà i el Pla de l’estany. Es tracta d’una de les reserves històriques millor conservades de Catalunya. Aquesta fortificació es troba en l’encreuament de dos rius, el Fluvià pel sud i el Capellades pel nord.

Aquest poble té una infinitat de  carrers, construccions, racons, i misteris que faran de la visita una experiència única. 

Durant el Halloween els seus carrers i les seves llars s’omplen de terror i festa amb una gran quantitat de detalls i decoracions que endinsen al que camina per ells en un món i una època totalment nova.

Sense dubte es tracta d’un dels llocs amb més valor de la zona i que no et pots perdre visitar. Et deixem uns llocs que has de veure si o si en aquest poble:

  • Monestir de sant Pere:es tracta d’un monestir construït l’any 977 pel compte-bisbe. Podràs veure una façana, amb dos lleons, que conté tota la força, poder i essència d’aquest en l’Edat Mitjana i l’art romànic.
  • Museu de miniatures de Besalú: durant els dies que el Halloween es passeja pel poble, el museu de miniatures es transforma exposant un munt de figures de l’època i que et deixaran bocabadat.
  • El pont d’entrada: aquest és l’entrada a la fortificació i us donarà la sensació d’estar entrant dins d’un castell embruixat.

També té una infinitat més de secrets que tu mateix hauràs de descobrir. Així que ja saps, vine i comprova-ho per tu mateix.

 Des de Càmping Lava t’ho posem fàcil amb aquestes promocions. Troba la que més s’adapti a tu!

Saps d’on ve el Halloween?

La festa té un origen Celta. Fa molts anys on ara trobem Gran Bretanya, Escòcia i Irlanda, els celtes creien en un déu anomenat “Samhain” (que literalment vol dir “final d’estiu”). Aquest era el déu dels morts i es deia que el dia 31 d’octubre, que era el dia que s’acabava l’any, enviava a totes les ànimes que rondaven pel món dels morts a les seves antigues cases en el món dels vius per veure si podien posseir algun cos i viure en ell. És per aquest motiu que les persones encenien fogueres i construïen barreres a les muntanyes per espantar els mals esperits.

Temps després, amb l’arribada del cristianisme es va instaurar el dia de tots sants el dia 1 de novembre, així que el 31 va passar a dir-se “la vigília de tots sants” (All Hallows Eve).

Temps més tard als Estats Units es va adaptar aquesta tradició com a una festa infantil i va instaurar el costum de la recerca de caramels i llaminadures entre el públic infantil.

 Vine a Càmping Lava, experimenta com El Halloween s’endinsa al Càmping Lava de la Garrotxa en primera persona, a més de conèixer mes del origen de halloween. No t’ho perdis!