El millor de 2019 a Càmping Lava

El millor de 2019 a Càmping Lava

Com ja sabeu els que ens coneixeu, ens encanta crear comunitat en les nostres instal·lacions. Cada mes pensem en quines activitats oferir als nostres clients i gaudim com ells amb l’experiència. És per això que hem volgut fer un resum del millor de 2019 a Càmping Lava per recordar tot el que hem fet al costat de vosaltres, tots els qui ens visiteu i gaudiu de les nostres activitats.

Sempre intentant donar el millor en funció de cada estació, la zona volcànica on està el nostre Cámping, en la Fageda d’en Jordà, predisposa a oferir les especialitats gastronòmiques de la nostra terra amb els productes de temporada. També fer excursions i rutes que estan pensades per a la climatologia de cada estació, i el calendari de festes celebrant-lo amb activitats especials al nostre càmping.

És molt difícil fer un resum perquè ens quedaríem amb tots els moments, però aquí us deixem aquesta selecció:

El Carnestoltes i la Fira de Quaresma

Una de les èpoques més divertides de l’any, és quan nostre càmping s’omple de disfresses. Molts riures, sorpreses i curiositat per les diferents disfresses! El març passat vam organitzar a més una excursió a cavall i poni cap a la Fira de Quaresma de Tortellà, on a més de productes locals hi havia competició d’arc, exposició de cotxes d’època i castells inflables per als més petits.

Naixement d’animals a la granja de la Fageda

Al març van néixer tres noves cabretes a la nostra granja d’animals. Una autèntica preciositat! Dues amb taques negres i blanques, i una marró… Vam fer un concurs en xarxes per a triar el nom dels nostres tres nadons cabreta, i els que més ens van agradar van ser Sugu, Tro i Brownie. Fan les delícies de tots, especialment dels nens. A nosaltres ens cau la bava amb elles, perquè les cabres són un animal simpàtic, que sempre aporta molta alegria en la Granjeta on també tenim gallines, ànecs, cobais, conills i altres animals.

naixement animals a la granja camping lava

Passejades a cavall per la Fageda d’en Jordà

Les nostres passejades a cavall, sempre plenes d’anècdotes, són una gran experiència per a tots els participants. La primavera i la tardor són les estacions més boniques, per la varietat de colors que hi ha a la natura: boscos en un verd radiant, o la tardorenca estampa de fulles grogues i vermelloses. De tots, els que sempre gaudeixen moltíssim són els nens en les excursions a lloms d’un poni. Són uns animals afectuosos que s’entenen a la perfecció amb els nens. La nostra galeria de fotos és una bona mostra!

La ruta de volcans de la Garrotxa

La nostra ruta de volcans és un clàssic. En aquestes rutes sempre es fan noves amistats, s’expliquen confidències, i és un dels moments de desconnexió per als nostres visitants. Nosaltres notem com els canvia la cara, perquè les passejades en contacte amb la natura són molt terapèutiques. A més de la nostra ruta a peu, tenim la ruta en el Carrilet, que és una reproducció de l’antic tren que cobria la ruta Olot- Girona i amb ell visitem el volcà Croscat, el Torn, el Pomareda i el Martinyà.

Fira rural i gastronòmica “Benvinguts a Pagès” al juny

El primer cap de setmana de juny participem en aquesta festa del món rural, per a donar a conèixer els productes típics de la Garrotxa. A més d’una degustació d’embotits, participem organitzant un passeig en carruatge pel bosc amb cavalls “perxerons” , amb la possibilitat de convertir-se en grangers per un dia en la nostra granja d’animals. Els nens surten encantats de l’experiència després de conèixer a la família animal de la granja!

La Festa Major del Càmping Lava a l’agost

Com cada estiu, celebrem la Festa Major en el nostre càmping, amb un munt d’activitats súper guais. Aquest any vam fer una festa Holi plena de colors, un ball zumba ple de ritme i riures, a més d’activitats per als més nens en les atraccions inflables. I paella i fideuà populars fetes amb l’afecte del nostre cuiner Joan!

Festa d’Halloween amb disfresses

La nostra festa d’Halloween d’aquesta tardor va ser tot un èxit! Vam començar amb el “Taller de carabasses embogides”, on vam aprendre a crear personatges de terror en una carabassa. La tarda va ser per als nens, que havien d’aconseguir caramels amb la pregunta “truc o tracte?”. I el sopar d’Halloween va aconseguir reunir un munt de monstres disfressats que va fer la jornada divertidíssima. Així va seguir tres dies tot el bon ambient, no sabem si va haver-hi més riures que por. Bé… Us confessem que van guanyar els riures!

Colònies infantils. campionats de horseball, fires gastronòmiques… Seguiríem i no acabaríem en explicar el millor de 2019 a Càmping Lava! Us desitgem unes bones festes i continuarem donant-ho tot per a un 2020 igual de bo o millor.