El sector del càmping en alça

El sector del càmping en alça

Amb el pas dels anys, en Càmping Lava hem notat un gran ascens de persones que decideixen acostar-se fins el nostre càmping per gaudir d’uns merescuts dies de descans. I és que el turisme de caravana o càmping ha anat creixent notablement en els últims anys. L’any passat entre apartaments, càmpings, cases rurals i albergs s’estimen més de 130 milions de pernoctacions, i d’aquesta quantitat, el 30% pertanyen a l’allotjament als càmpings.

Catalunya és la destinació preferida per anar de càmping amb més de 17 milions de pernoctacions. Això es deu, en gran part, a la gran riquesa de la zona, ja que ofereix als seus visitants les opcions més buscades, mar i muntanya. El clima i la gastronomia catalana també són uns altres dels atractius que més atrauen. Aquesta zona és molt atractiva pel públic estranger, sent d’un gran pes en el sector turístic català.

El 48,3% de les pernoctacions a càmpings les van realitzar no residents i el principal visitant va ser el mercat holandès, amb el 23% del total d’acampades en àrees de pernocta.
Des de Càmping Lava vivim en primera persona l’alça d’aquest turisme i es preveu que aquest 2018 hi hagi un augment del 30% a les ocupacions. Per això, ens esforcem a aconseguir un càmping adequat per a tots. Tenim zona d’acampada, pernocta i bungalows perquè vinguis a l’allotjament que més s’adapti al que cerques. A més, amb nosaltres podràs realitzar activitats de tot tipus, els més petits poden passar-ho genial i els més grans gaudir del nostre entorn, piscina o passejos en carruatge. Uneix-te al turisme de caravana, uneix-te a la família del càmping Lava, l’entorn natural de la Garrotxa que estaves esperant.