Els reis us portaran els regals als bungalows

Els reis us portaran els regals als bungalows

Escapada de 3 nits a la Garrotxa a la nit de Reis

Les festes de Nadal son molt especials  i predisposen a passar-la en família. 

La nit de Reis és sens dubte, la nit més màgica de l’any, tant  pels petits com pels grans. La il·lusió sempre hi és present.

Us oferim passar en família 3 nits en plena natura a La Garrotxa, al Camping Ecológic Lava de Santa Pau i els reis us passaran al vostra bungalow a portar els regals per a tots.

Per a vosaltres en forma de una nit de regal, només en pagareu 2 i a més el dia 5 al vespre després d’anar a veure la Cavalcada de Reis, a la nit després de sopar, us passarà un dels reis mags pel vostra bungalows a portar-vos els regals que prèviament ens haureu deixat a recepció.

La il·lusió dels vostres petits de rebre els regals directament dels reis serà indescriptible i a ben segur que ho recordaran tota la vida.

A  més podreu gaudir d’un entorn natural incomparable i de les tradicions nadalenques com  anar a les quines de Nadal o al pessebre vivent de Joanetes, o a molts dels nombrosos  actes de Nadal que hi ha a La Garrotxa.

Els nostres bungalows es troben totalment equipats, estan fets de fusta, i a més consten de la gran particularitat d’estar completament envoltats de naturalesa, concretament, de la zona volcànica de la Garrotxa i de la Fageda d’en Jordà.

L’estància al càmping es pot completar amb diferents activitats culturals i gastronòmiques en el mateix Lava Parc. Alguns exemples poden ser una passejada amb carruatge pel cor de la Fageda, o bé, un dinar típic de la gastronomia garrotxina al restaurant Cal Fesol, situat al bell mig del poble de Santa Pau, tenint la possibilitat de degustar el típic plat del poble, els coneguts fesols de Santa Pau cuinats de la manera que més et vingui de gust.

No us ho penseu més deixeu que us passin els Reis Mags i veniu amb la família a gaudir de 3 nits a La Garrotxa. Només en pagareu 2 i els reis vindran al vostra bungalow a portar-vos els regals.

PAQUET INCLOU:

  • Allotjament 3 nits en bungalows de fusta totalment equipats
  • Tasques diàries dels ponis i animals de la granja
  • Rebre a la nit de reis els regals
EL PAQUET NO INCLOU:
  • Altres no descrits anteriorment.
  • Canvis en la promoció
  • Taxa Turistica
CONDICIONS DE LA RESERVA
  • Mínim 2 nits d’estada per gaudir de la promoció de la 3a nit gratis.
  • Check in a partir 16’00 hores i check out abans de les 12’00 hores 
  • Per rebre el regal de reis al bungalow prèviament caldrà haver deixat el regal/s a recepció.
VIGÈNCIA
  • Del 5 al 7 de gener de 2018

BUNGALOWS DE 2/4 PLACES  BUNGALOW 5/6 PLACES BUNGALOWS DE 10 PLACES
3 NITS ESTADA  216€  540€  540€