Què ha de tenir un bungalou?

Què ha de tenir un bungalou?

En aquest article descobriràs els equipaments bàsics que ha de tenir un bungalou per tenir una estada còmoda i agradable. Quan anem de vacances fora de casa i decidim reservar lloc en un càmping, una de les opcions d’allotjament més popular per aquelles persones que no disposen de caravana són els bungalous.

En aquests espais podrem experimentar una experiència de convivència molt similar a viure a casa. Per això, com a amants d’aquest tipus d’espais i després d’escoltar als nostres clients durant molts anys, hem decidit fer un llistat de recomanacions per les persones que volen descobrir coses noves en els càmpings.

Equipaments bàsics per a bungalous

Llits còmodes

El primer requisit per a que un bungalou sigui idoni és que ha de tenir llits que siguin còmodes, on puguem descansar tranquil·lament i sense cap mena d’interrupció. El descans és molt important pel nostre metabolisme i per afrontar el dia següent amb moltes ganes, sobre tot si fem activitats en el càmping o fora. A més si anem amb nens necessitarem llits separats, on ells també puguin descansar tranquil·lament.

També és molt important que tinguin una bona roba de llit, ja que per exemple, a la Garrotxa, durant l’hivern, fa fred. Poder abrigallar-se durant la nit és molt important si volem evitar agafar un refredat.

Menjador i cuina

Un dels llocs més importants i on podrem passar una estona de relax, conversant amb la nostra família és el menjador. Tenir un espai per menjar de forma còmode com si estiguessis a casa teva és molt reconfortant.

I disposar com cal d’un menjador, és necessari també tenir una cuina ben equipada on poder fer el nostre menjar. La cuina no ha de ser necessàriament molt àmplia, només que tingui fogons, microones, una aigüera i un forn per cuinar. Amb això cobrirem les nostres necessitats a la perfecció.

Lavabo al bungalou

Sense cap mena de dubte, el lloc més important de tots és el lavabo. Un bungalou ha de comptar amb un lavabo on podem fer les nostres necessitats i mantenir la nostra higiene. Només amb que tingui un vàter, una pica per rentar-nos les mans, les dents i la cara, i una dutxa o una banyera ens serà més que suficient.

Mantenir la nostra higiene personal és molt important per prevenir malalties comuns i per evitar olors desagradables i infeccions.

Terrassa

Igual que el menjador és un lloc on podem descansar y fer una estona de xarradeta, la terrassa també ho és. Sobretot els dies de Sol en els que podem estar a la terrassa menjant mentre ens dona la calor. I si tenim una mica d’espai els nens poden estar jugant de forma controlada pels pares en tot moment.

Calefacció

A Càmping Lava pensem que tots els clients que venen a passar una estada al nostre càmping no es mereixen passar res de fred. Per això equipem els nostres bungalous i lodges amb sistemes de calefacció amb els quals es puguin sentir calents en tot moment.

llars i apartaments rurals a la garrotxa camping lava

Si vols tenir una estància excel·lent en un càmping i no disposes de caravana, vine al nostre càmping, tenim els bungalous totalment equipats. No necessitaràs res més que venir amb la teva maleta completa de roba per passar uns dies. A més, t’ho passaràs en gran gràcies a Activitats Garrotxa, que organitza activitats com, per exemple, el famós trenet de la Garrotxa, el passeig en carruatge per la Fageda d’en Jordà