Vine a Lava i viu el Festival Lluèrnia

Vine a Lava i viu el Festival Lluèrnia

El festival Lluèrnia o el festival de foc i de la llum és un esdeveniment anual on es reflexa la relació de la ciutat d’Olot amb l’essència de la terra de la zona, el seu origen, que va ser transformat no només amb el paisatge sinó també gràcies al caràcter i la cultura dels habitants de la Garrotxa.

Us animen a que, tot i que estem vivint moments complicats, passeu a gaudir entre setmana d’alguna de les seves diverses i divertides activitats que prepara el Festival Lluèrnia. Aquesta és la millor oportunitat per desconectar, gaudir i relaxar-se en la natura.

Algunes de les activitats previstes per al mes de novembre són el “Medeor” que es descriu com una escapada per respirar aire pur, replantejar-te les coses, tranquil·litzar-se, pensar sempre en positiu i sortir de l’experiència molt més fort i decidit.

La següent activitat que ens planteja el festival Lluèrnia és la “Fontada-Hort de la llum“, una activitat pensada per gaudir de maneres diferents sol o acompanyat. Es realitzen activitats en espais oberts a la natura per donar-se una escapada per estar amb tu mateix i gaudir de la natura amb espais lúdics amb sopars i concerts al voltant de les “Fonts de Sant Roc“.

Una altra de les activitats proposades pels organitzadors de festival Lluèrnia és visitar l’obra “els amants“, un quadre fet per Gino Rubert que es pot trobar al Teatre Principal d’Olot. Aquesta és una obra que busca explorar la creativitat, l’inconscient, el desig i el món de l’art.

La millor oportunitat de gaudir d’aquesta experiència de forma única i completa és allotjant-te al Càmping Lava, que se situa a la Fageda d’en Jordà (Girona) una reserva natural única a Espanya ja que va créixer sobre una capa de lava refredada procedent del volcà proper Croscat .

El Càmping Ecològic Lava és un espai situat al municipi de Santa Pau dins el Parc Natural i la Fageda d’en Jordá. Compta amb bungalows de 2 o més habitacions per a gaudir com a casa, amb la millor de les companyies. Disposen de totes les utilitats que necessitis , des de cuina menjador, microones, dutxa o banyera, fins calefacció. Disposa també de grans vistes per gaudir de el cant dels ocells i admirar la bellesa de la natura.

L’objectiu de l’allotjament en els bungalows del Càmping Ecològic Lava és que us sentiu com a casa, però en un ambient relaxat, allunyat de la rutina i gaudint de la natura que envolta l’entorn de felicitat i alegria.

Tenim promocions per a totes les dates importants de l’any incloent una especial per als més grans de la casa, les vacances senior consten de parcel·les a 20 € la nit o un 15% de descompte a l’hotel Cal Fesol per a persones majors de 65 anys, també podem gaudir de les promocions en el pont de la Puríssima, per Nadal, incloent cap d’any i la nit de reis.

També disposem d’uns packs per gaudir de l’allotjament i de l’entorn, tenim el Pack Familiar que consta d’allotjament per a 4 persones (2 adults i 2 nens fins a 12 anys), són 2 nits en un bungalow amb esmorzar inclòs, rutes amb carro, senderisme i per als més petits de la casa un passeig en poni. 

El pack aventura kids és famós per la diversió que produeix als més petits de la casa, aquest pack inclou allotjament en bungalows per a 4 persones durant 2 dies, accés exclusiu a el parc Lava Kids i la seva zona inflable, un passeig amb poni pels per el volcà Croscat i una visita a la granja.