Gadgets que et faciliten la vida al càmping

Gadgets que et faciliten la vida al càmping

Des del Càmping Lava ens encanta explicar-vos consells, trucs i beneficis d’anar de càmping. Quan marxem d’acampada sempre és una aventura i cada vegada hi han més productes que intenten facilitar-te aquests dies de descans. Avui t’expliquem productes curiosos que et poden venir molt bé quan vulguis acampar.

Gadgets curiosos

  • Antena: Si no ets dels que es guia molt bé i a la zona que vols descobrir no té molta cobertura, tranquil ara perdre’t no és tan senzill. L’antena GoTenna és de gran ajuda. És una petita antena que pots penjar en la motxilla i pot connectar-se amb altres telèfons a través de Bluetooth en un radi de 80 quilòmetres. A més, et permet escriure SMS.
  • Cuines Solars: les cuines solars són tot un descobriment. Són portàtils, pots cuinar sense fer servor eñ gas, i per tant cuinar sense contaminar, utilitzant únicament l’energia que pot donar-te el sol.
  • Purificador d’aigua: SteriPen és un petit purificador d’aigua molt útil per a persones amb problemes gastrointestinals que no poden beure aigua que no sigui embotellada. Pots utilitzar-ho fins i tot a la nit gràcies a una llum led que té inclosa.
  • Motxilla nevera: si vols fer alguna ruta llarga i després descansar en algun paratge natural increïble, amb la motxilla Icemule Cooler pots guardar bastants litres, fins a 5 litres d’aigua. Aguantarà la temperatura fins a 24 hores.
  • Generador termoelèctric: és molt útil, ja que pots escalfar menjar i a més usar aquesta calor per carregar el mòbil.
  • Llanterna led solar: Existeix una llanterna anomenada LumidAid, que consisteix en un coixí inflable que es carrega gràcies a unes bateries que té a l’interior amb la llum solar. Pot aguantar fins a 14 hores encesa. Molt útil per a llargs sopars a la nit.

 

Cada vegada més, la gent aquesta conscienciada del respecte del medi ambient, per això l’ús d’aquest tipus de productes que no contaminen i es carreguen amb energies renovables estan a l’alça. Des del Càmping Lava t’animem a que et passis a les renovables i gaudeixis de manera sostenible dels teus dies de descans.