Ja tenim aquí les promocions de Setmana Santa

Ja tenim aquí les promocions de Setmana Santa

Ja tenim aquí les promocions de Setmana Santa. Hem preparat 3 tipus d’ofertes, tenint en compte els tres tipus d’allotjaments que tenim. Pels que els hi encanta dormir en hotels rurals, gaudint de totes les comoditats, així como del caliu de la decoració pròpia de la zona, hem preparat la promoció exclusiva de l’Hotel dels Poetes. Podràs allotjar-te a la casa medieval, gaudir d’un esmorzar complert, un passeig en carrilet pels volcans més un passeig en carruatge per la fageda per només 58€ la nit.

També hem preparart una oferta especial per les persones que vulguin allotjar-se als bungalows de fusta. Es tracta d’uns petits apartaments equipats amb tot el necessari per gaudir d’uns dies al camping.

Si vols més informació sobre la nostra promoció clica aquí:

Promoció de setmana santa per Bungalows

Per altra banda, si el que t’agrada és allotjarte a la zona d’acampada del camping. Hem preparat una oferta especial, si et quedes un mínim de 4 dies. El nens no pagaran res fins als 10 anys (fins dos nens per parcel·la). A banda, el punt de llum tindrà un preu de 10ha, es podrà gaudir dels treballs diaris de la granja, tot això per només 40.20€ cada nit.

Infórma’t dels detalls de la promoció aquí:

Promoció de setmana santa per parcel·les