La bellesa natural des dels Bungalows a la Garrotxa de Càmping Lava

La bellesa natural des dels Bungalows a la Garrotxa de Càmping Lava

La Garrotxa, una regió situada a Catalunya, ofereix un paisatge impressionant amb el seu terreny volcànic i la seva exuberant vegetació. Enmig d’aquesta bellesa natural es troben els bungalows a la Garrotxa de Cámping Lava, un destí que brinda una experiència única per a aquells que desitgin submergir-se en la màgia de la zona.

bungalows Garrotxa

Explorant el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Els bungalows a la Garrotxa de Cámping Lava es troben estratègicament situats en el cor del Parc Natural de la Zona Volcànica. Aquest parc compta amb una impressionant quantitat de volcans i cràters que es poden explorar a través d’una xarxa de senderes ben marcades. Els visitants poden caminar o anar en bicicleta per aquestes senderes i meravellar-se amb la bellesa del paisatge volcànic que els envolta. En cada pas, descobriran paisatges únics, coves amagades i vistes panoràmiques que deixaran una impressió duradora.

La comoditat del nostre Càmping a la Garrotxa

Els nostres bungalows de fusta estan dissenyats per a brindar comoditat i estil als visitants. Aquests allotjaments acollidors estan equipats amb totes les comoditats necessàries, com a cuines completament equipades, banys privats i àrees de descans confortables. Després d’un dia d’exploració, els hostes poden tornar als seus bungalows i relaxar-se en un ambient tranquil i acollidor, gaudint de la comoditat d’una llar lluny de la llar.

Senderisme entre la naturalesa de la Garrotxa

A part dels volcans, la Garrotxa també es destaca per la seva vegetació exuberant i els seus boscos frondosos. Les senderes que envolten els bungalows de Càmping Lava són ideals per a realitzar caminades entre la natura. Els visitants poden submergir-se en la frescor del bosc de faigs de la famosa Fageda d’en Jordà, un lloc màgic on els arbres creen un bosc verd sobre les senderes. Durant el passeig, és possible observar ocells i altres espècies de la flora i fauna local, la qual cosa converteix la caminada en una experiència enriquidora i pròxima a la natura.

Explorant els pobles propers a Olot

A més de les meravelles naturals, els del nostre càmping a prop d’Olot també és un punt de partida ideal per a explorar els encantadors pobles medievals de la regió. Besalú i Santa Pau són dos dels pobles més destacats, amb la seva arquitectura medieval ben conservada i la seva rica història. Els visitants poden passejar pels seus carrers empedrats, visitar antigues esglésies i castells, i gaudir de l’autèntica cuina catalana en els restaurants locals. Aquests pobles ofereixen una visió fascinant del passat de la regió i són una parada obligada per a aquells que desitgin submergir-se en la cultura local.

Els nostres Bungalows a la Garrotxa són un destí que combina la bellesa natural amb la comoditat dels allotjaments moderns. És el punt de partida perfecte per a explorar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa i gaudir d’activitats a l’aire lliure, com a senderisme i ciclisme. A més, la seva ubicació pròxima als pobles medievals permet als visitants submergir-se en la rica història i cultura de la regió. 

Ja sigui que estiguis buscant una escapada tranquil·la o una aventura plena d’acció, 

Els nostres bungalows a la Garrotxa t’ofereixen una experiència inoblidable!