La neu tenyeix de blanc el Càmping Lava

La neu tenyeix de blanc el Càmping Lava

El temporal Filomena ha deixat també la seva petjada a la Garrotxa. El temporal ha portat la neu als boscos, pobles i volcans que es troben a prop del Càmping Lava. Els volcans més famosos de la Garrotxa, com el volcà de Santa Margarida i el volcà Croscat, s’han tenyit de blanc. Les nevades ens han regalat aquests dies imatges de postal increïbles del Lava i el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa. 

La neu a la Garrotxa va deixar gruixos de fins 16 a centímetres pels camins i rodalies de la zona més volcànica de Girona. Gràcies al dispositiu d’emergències i seguretat organitzat pel Consell Comarcal de la Garrotxa es va poder reduir l’impacte del temporal Filomena durant el dissabte. I durant tot aquest dia, més de 30 màquines es van dedicar a treure la neu de les carreteres i a tirar sal per desfer el gel de les carreteres.

Així és com ens llevàvem el dia 9 de gener al matí al Càmping Lava. Quan ho vam veure no ens ho creiem. Tots els nostres bungalous i lodges estaven plens de neu, deixant un paisatge blanc impressionant que feia molt de temps que no veiem. Sense cap mena de dubte, ha sigut un moment històric pel nostre càmping i la Garrotxa.

Us compartim aquí les millors imatges de la nevada al Càmping Lava: