Llocs d’interès a la Garrotxa

Llocs d’interès a la Garrotxa

Si el que estàs buscant és visitar un lloc diferent, on poder desconnectar i descobrir indrets únics i molt especials has de visitar la Garrotxa. Aquesta zona és una de les comarques de Catalunya amb més punts d’interès d’origen natural. Això és el que la fa tan especial davant de la resta de comarques d’aquesta comunitat autònoma de la península.

Molts dels llocs que us citarem en aquest article són espais naturals protegits a causa de les seves especials característiques geològiques i naturals. Per això mateix, ens agradaria conscienciar les persones que fer turisme a la Garrotxa és una de les activitats més lúdiques que ens puguem trobar, però sempre hem de conservar els entorns que anem a visitar per evitar que es contaminin indegudament.

Millors llocs per visitar de la Garrotxa

Visitar el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Un dels llocs més especials de la Garrotxa és el Parc Natural de la Zona Volcànica. Aquí trobareu diferents rutes de muntanya que ens portaran als volcans inactius de Girona. Els volcans més famosos de la Garrotxa són el volcà Croscat i el volcà de Santa Margarida. Val la pena que els descobriu quan visiteu Càmping Lava.

Excursió per la Fageda d’en Jordà

Un espai ideal per descobrir i fer una excursió és el meravellós bosc de faigs anomenat la Fageda d’en Jordà. Aquest bosc de la Garrotxa ha crescut sobre una superfície volcànica i, per això, és un espai protegit tan important, ja que és únic al món. Fa milers d’anys, quan els volcans de la Garrotxa estaven actius, tot el que ara és vegetació era lava. Amb el transcurs dels anys es va anar convertint en una superfície on la vegetació i la fauna poden viure sense cap problema, ja que ara és una superfície rica en minerals.

Turisme a Santa Pau

Si el que vols és veure una mica de cultura medieval, un dels millors pobles per aprendre més sobre les nostres generacions passades és el poble de Santa Pau. Aquest poble és un dels més bonics i dels que manté un dels millors cascs antics de l’edat mitjana, per la qual cosa no serà problema trobar diferents ubicacions on passar el dia amb la família. Aprofiteu també per gaudir de divertides aventures a Lava Parc, el Parc Temàtic més famós de la Garrotxa.

Caminada via romana de Capsacosta

I també teniu com a opció la de caminar, si és que sou d’aquelles persones que us encanta fer senderisme mentre gaudeixes d’unes bones vistes naturals. Si és el teu cas, la millor alternativa és la de la via romana de Capsacosta. Aquesta via va ser construïda pels romans fa segles i, a dia d’avui, segueix sent una de les millors conservades gràcies al fet que no és molt conegut. Sens dubte no us defraudarà!

Si el que teniu pensat és passar uns dies per la Garrotxa i moure-us lliurement per tots els seus voltants, la millor opció d’allotjament és el Càmping Lava, ja que compta amb tot el que necessiteu. A més, podeu llogar una parcel·la per la vostra caravana, autocaravana o furgoneta camper sense problema, ja que tenim unes parcel·les molt àmplies.