Noves millores i actualitzacions per a la temporada de Càmping Lava

Noves millores i actualitzacions per a la temporada de Càmping Lava

Benvolguts amics i amigues de Càmping Lava,

Amb l’arribada d’una nova temporada, estem emocionats de compartir amb vosaltres les novetats i millores que hem realitzat per a fer de la vostra experiència en el nostre càmping a la Garrotxa encara més memorable i plaent. A més, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots aquells que ja ens heu acompanyat durant la Setmana Santa, marcant el començament d’aquesta temporada amb la vostra presència, confiança i suport continu.

camping a la garrotxa

Pel que respecta a les millores, hem treballat intensament per a millorar les nostres instal·lacions, començant pels bungalows, on ara trobareu nous televisors LG de 32 polzades perquè gaudiu del vostre temps de descans amb major comoditat. Les noves pantalles ofereixen una molt bona qualitat d’imatge, permetent gaudir dels vostres programes favorits o relaxar-se amb una pel·lícula després d’un dia ple d’activitats a l’aire lliure.

camping a la garrotxa

A més, hem renovat completament les cuines i plaques de cocció dels bungalows, assegurant-nos que comptin amb tot el necessari per a preparar deliciosos menjars durant la vostra estada. Les noves cuines estan equipades amb electrodomèstics moderns i funcionals, mentre que les plaques de cocció ofereixen un ampli espai per a cuinar i preparar aliments amb facilitat.

camping amb bungalows a la garrotxa

Hem renovat també els coixins i matalassos en alguns dels bungalows, proporcionant un descans òptim per a garantir que us desperteu renovats i llestos per a un altre dia de diversió i aventura a Càmping Lava.

També hem incorporat estenedors nous en els bungalows per a la seva conveniència, assegurant-nos que tinguin suficient espai per a relaxar-se i gaudir de la seva estada al màxim. I per a embellir encara més els nostres espais exteriors, hem dut a terme un projecte de jardineria, afegint noves plantes i flors per a crear un entorn més fresc i acollidor que complementi la bellesa natural que envolta al nostre càmping a la Garrotxa.

camping a la garrotxa

A més, hem realitzat millores en els armaris de les cuines, brindant un millor emmagatzematge i organització perquè tingueu tot el que necessiteu a l’abast de la mà durant la seva estada. I per a major comoditat, hem afegit nous accessoris en els banys, garantint que tinguin tot el necessari per a cuidar-se durant la vostra estada a Càmping Lava.

Finalment, però no menys important, ens complau anunciar que hem implementat noves accions per a fer el nostre càmping encara més amigable per a les mascotes. Ara podeu portar als vostres amics peluts als nostres bungalows de quatre places perquè s’uneixin a la diversió i gaudeixin d’unes vacances en família junts.

camping mascotes

Per a aquells que prefereixen l’experiència a l’aire lliure en les nostres parcel·les, hem realitzat també millores per a garantir la comoditat i satisfacció durant la vostra estada. Hem instal·lat un nou WC químic en la zona d’aigües per a autocaravanes, garantint una major comoditat i accessibilitat per als nostres hostes que viatgen en vehicles recreatius.

A més, hem ampliat la nostra zona d’aigua per a autocaravanes, assegurant-nos que tinguin suficient espai per a proveir-se i recarregar abans de continuar el seu viatge. I per a oferir-vos encara més ombra i frescor durant els dies assolellats, hem plantat nous arbres en les nostres parcel·les, creant àrees ombrejades on poder relaxar-se i gaudir de l’aire lliure sense preocupar-se per la calor.

També hem reorganitzat la distribució de les parcel·les per a furgonetes camper, optimitzant l’espai i la privacitat per a tots els nostres campistes. Ara podeu gaudir d’una experiència més còmoda i relaxant, amb parcel·les dissenyades pensant en les vostres necessitats i preferències individuals.

camping garrotxa

I per a major seguretat i comoditat, hem instal·lat un nou enllumenat en tot el camí que recorre el nostre càmping, assegurant una experiència nocturna més segura i plaent per a tots els nostres campistes. Ja sigui que torneu tard després d’un dia d’excursió o simplement vulguin fer una passejada sota les estrelles, podreu fer-ho amb total tranquil·litat sabent que el nostre càmping a la Garrotxa està ben il·luminat i segur.

A Càmping Lava ens preocupem pel vostre benestar i el medi ambient. És per això que hem introduït paper higiènic i nous productes de neteja ecològics de Llagosnet en totes les nostres instal·lacions. Com a càmping ecològic, ens comprometem a reduir el nostre impacte ambiental i a proporcionar productes que siguin segurs per a vosaltres i per al planeta.

A més, hem millorat la connexió a Internet en tot el recinte, garantint una connexió ràpida i estable perquè pugueu mantenir-vos connectats amb els vostres éssers estimats i gaudir de les vostres activitats en línia favorites durant l’estada. Ja sigui que necessiteu revisar correus electrònics, compartir fotos d’aventures o simplement relaxar-se amb una mica d’entreteniment en línia, la nostra connexió a internet millorada us permetrà fer-ho sense problemes ni interrupcions.

camping a la garrotxa

Aquestes millores i actualitzacions són només el començament del que tenim preparat per a vosaltres aquesta temporada. Estem compromesos a brindar-vos la millor experiència de càmping a la Garrotxa possible i esperem rebre-us aviat perquè gaudiu de totes aquestes emocionants novetats.

Ens veiem a Càmping Lava!