Origen dels Reis Mags

Origen dels Reis Mags

La carta per als reis mags ja està llesta amb tots els desitjos i regals que volem que ens portin la nit del 5 de gener.

Aquesta data també s’anomena Epifania, i és una tradició cristiana que representa que Déu es revela i mostra el seu rostre. Una altra dada molt interessant és que el concepte de “mags” fa referència a la gent sàvia, que era com es deia abans a les persones grans.

A més, aquesta història comença quan els reis d’Orient veuen una estrella i els tres junts es posen de camí a seguir el seu rastre, ja que saben que ha nascut el fill de Déu. I cada rei portava la seva ofrena: or, encens i mirra.

En total trobem tres Reis mags. D’una banda, tenim a Melcior, que és una persona major amb una barba molt gran i que juntament amb el cabell té un to blanc, i generalment va amb una capa de color blau. Després trobem a Gaspar, que té el cabell arrissat i una barba de color castany tirant a pèl-roja. La seva capa és de color verd i la seva túnica de color vermell. I finalment trobem Baltasar, que té un to de pell fosc, pel fet que representa als reis d’Àfrica.

Evidentment, aquestes tres figures no poden carregar tots els regals de totes les persones del món alhora; per això tenen uns ajudants que es diuen patges. Aquests també s’encarreguen de repartir els regals juntament amb els Reis mags. I per a desplaçar-se més ràpid amb tota la càrrega que porten, utilitzen els seus camells que venen des d’Orient.

És molt important que sàpigues que els has de deixar una mica de menjar durant la nit del 5 al 6 de gener, ja que venen cansats ​​i necessiten reposar les seves forces. Segurament l’endemà ja s’hauran menjat tots els aperitius per a agafar forces per a aquesta llarga nit d’entrega de regals, i ho sabreu perquè sempre deixen rastres de menjar. I si no us heu portat bé durant l’any no us portaran regals, sinó carbó. Per això és molt important portar-se bé durant tot l’any.

Nit de reis en el càmping

Des de Càmping Lava us convidem a que passeu la Nit de Reis en el nostre càmping, ja sigui amb la teva caravana, autocaravana, furgoneta camper, o bé una estada en un dels nostres bungalows o un dels nous lodges. Durant aquesta nit de Reis vindran patges a recollir les cartes dels nens i també hi hauran més sorpreses que no et pots perdre.

Evidentment, tot això es realitzarà complint les mesures de seguretat i d’higiene amb l’objectiu d’evitar els contagis dins del nostre recinte i així poder gaudir de la teva estada tranquil·lament i sense cap mena de preocupació. Recorda que pots reservar a través de la nostra web o pots trucar al nostre número de telèfon 972 680 358.

I finalment ens agradaria recordar-te que tenim promocions de càmping actives per a aquests dies especials de Nadal. Et recomanem que li donis un cop d’ull perquè la nit de reis tenim una promoció activa.