Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és un tresor natural que ofereix una varietat d’experiències úniques. 

A continuació, explorarem algunes de les activitats destacades que pots gaudir en aquest fascinant entorn.

campings a la garrotxa

 

Ruta dels volcans de la Garrotxa

Endinsa’t en una emocionant ruta en carrilet que et portarà a través dels imponents volcans de la Garrotxa. Descobreix la història geològica de la zona mentre et meravelles amb la bellesa i la singularitat d’aquests antics colossos.

Fotografia de paisatges

Convida als apassionats de la fotografia a capturar l’essència i la màgia dels paisatges volcànics de la Garrotxa. Organitza tallers i concursos on els participants puguin aprendre tècniques fotogràfiques i compartir les seves millors captures, immortalitzant així la grandiositat d’aquest entorn natural.

Observació d’ocells

El Parc Natural de la Garrotxa alberga una rica diversitat d’ocells. Ofereix als visitants l’oportunitat de participar en activitats d’observació d’ocells, com a passejos guiats o punts estratègics d’observació, on podran gaudir de la bellesa i la varietat de l’avifauna local.

Nit d’observació astronòmica

Aprofitant la baixa contaminació lumínica de la zona, una nit especial d’observació astronòmica, telescopis i guies experts que ajudin els visitants a explorar el cel nocturn, descobrint estrelles, planetes i altres misteris celestials en un entorn natural privilegiat.

Excursions a la Fageda d’en Jordà

Submergeix-te en la frescor i la serenitat de les belles cascades i rius de la Garrotxa. Organitza emocionants excursions a llocs com la Fageda d’a Jordà, on els visitants podran gaudir de l’exuberant naturalesa d’aquest bosc encisador creant records inoblidables.

El Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa és un destí que captiva amb el seu paisatge volcànic únic i una àmplia gamma d’activitats per a tots els gustos.

Vine i descobreix la màgia de la Garrotxa!