Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa

Parc Natural de la Zona volcànica de la Garrotxa

Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa  és el millor exemple de paisatge volcànic a la Península Ibèrica perquè compta amb quaranta cons volcànics i vint colades de lava basàltica. El relleu, el terra i el clima de la zona proporcionen una gran diversitat de vegetació.

A més, La zona volcànica de la Garrotxa és una àrea protegida dins la comarca de la Garrotxa. Tot i això, els visitants compten amb una àmplia llista d’activitats per realitzar a la zona.

Ruta per la Garrotxa

Et presentem alguns dels volcans més emblemàtics de el Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa:

1. El Volcà de Santa Margarida

El volcà de Santa Margarida és uns dels més icònics de la zona i es troba al poble medieval de Santa Pau, a una altitud de 700 mi la seva última erupció va tenir lloc fa ja 11.000 mil anys.

La boca del volcà és al centre, amb una extensió d’aturat de 2.000 km² en un entorn màgic i natural.

A més, al centre de la pastura se situa l’Església de Santa Margarida d’origen romànic. El camí que accedeix al cràter s’ha de fer a peu, sent aquest d’accés fàcil.


campings a la garrotxa

2. El Volcà del Croscat

Segons investigadors del Departament de Prehistòria de la UAB, la darrera erupció del Volcà Croscat hauria estat la darrera erupció a la península Ibèrica.

Es troba entre el poble de Santa Pau i Olot, a una altitud de 786 m i la seva última erupció va ser ja fa 13.000 mil anys.

És un dels volcans més grans de la zona i una de les seves curiositats és que en podem observar l’interior.

campings a la garrotxa
3. El Volcà Montsacopa

El Volcà Montsacopa està situat al centre de la ciutat d’Olot i compta amb un cràter gairebé perfecte. Al lateral del cràter es localitza l’ermita de Sant Francesc que fa del Montsacopa un lloc únic d’impressionant bellesa paisatgista.

Campings a la Garrotxa

Campings Santa Pau

Si busques uns dies on allotjar-te a la Garrotxa, a Càmping Lava disposem de bungalows amb saló, cuina, habitacions, bany i terrassa exterior. A més, estan completament equipats perquè la teva estada sigui tan còmoda com sigui possible.

Els bungalows de Càmping Lava són ideals per a l’estada de familiars, amics i parelles perquè disposem de bungalows amb capacitat per a 4,6,8,10 persones.

 

 

 

allotjament a la Garrotxa

Restaurants a la Garrotxa

Restaurants a Santa Pau

Si vols degustar cuina tradicional i típica de Santa Pau i amb el millor ambient, et recomanem que vinguis a visitar els nostres restaurants on rebràs un tracte exquisit.

Restaurant Lava

 

Restaurants a Santa Pau

  • Restaurant Cal Fesol