Promoció Bungalow Carnavals 16-18 Febrer

Promoció Bungalow Carnavals 16-18 Febrer

Des de l’any 1990 Olot celebra un dels carnavals més concorreguts i participatius de Catalunya, l’èxit del mateix rau en que es celebra una setmana més tard que la data pròpia del carnaval que celebren la majoria de poblacions. Això fa que les colles més importants i guanyadores de molts altres carnavals puguin desfilar a Olot una setmana més tard del que han fet als seus carnavals. Amb els anys la participació ha augmentat tant que el CIT, la entitat organitzadora ha anat seleccionant les millors colles foranies per augmentar la qualitat de la desfilada, que se sumen a les colles garrotxines moltes d’elles també premiades en altres carnavals com els de Palamós, Platja d’Aro, Sant Feliu, Roses, Torelló, etc.

Si voleu gaudir de la Rua del carnaval d’Olot i passar el cap de setmana a La garrotxa us oferim la opció del Càmping Ecològic Lava – Lava Parc, on a més al vespre també celebrem el Carnaval d’una forma familiar i especial.

Les persones que s’allotgin en els bungalows de fusta del Càmping durant aquestes dates, tindran un cocktail de benvinguda al sopar de Carnaval organitzat al mateix Càmping, on es podrà gaudir d’un menú típic garrotxí ambientat amb bona música.

Els assistents al sopar que vinguin disfressats, tindran com a regal un refresc o una copa gratuïta de ratafia després de sopar. La ratafia és un licor molt usual a la Garrotxa, elaborat amb fruits, herbes i espècies, madurat durant 40 dies a sol i serena.

El càmping està situat prop de la bonica carretera que va d’Olot a Santa Pau, completament enmig de la naturalesa volcànica existent a la comarca.

Els bungalows de fusta poden ser de 4 fins a 10 persones. Des de 30m2 i totalment equipats amb cuina-menjador, televisió, lavabo, terrassa exterior i wifi gratuït.

Al Lava Parc tenim la possibilitat també de poder realitzar altres tipus d’activitats turístiques molt interessants a la zona. Aquestes activitats poden ser la ruta amb carruatge, amb carrilet, passeig amb ponis o bé amb cavalls.
Tot això dins el cor de la bonica i entranyable comarca de la Garrotxa. No dubtis més. Nosaltres t’estem esperant amb els braços oberts!

 

Promoció Bungalow del 16 al 18 de febrer

Allotjament en bungalows de fusta dues nits
– Bungalow 4 pers 180 €
– Bungalow 6 pers 270 €

Copa o refresc gratuïts (si es va disfressat)

Vine!