Promoció Fira de l’embotit del 17 al 18 de març de 2018

Promoció Fira de l’embotit del 17 al 18 de març de 2018

Per als amants de la gastronomia de tota la vida el menjar de pagès, aquesta fira és la ideal. Olot es transforma durant dos dies en cultura, tradició, bon menjar. Tallers i activitats dedicades completament a l’embotit. Per tal de complementar aquesta escapada gastronòmica us proposem que el dissabte a mig mati arribeu a Santa Pau i tot fent una passejada i descoberta d’aquest magnífic poble medieval del que tenim sort de pertànyer, us pareu al Restaurant Cal Fesol per tal de fer una degustació de fesols el producte típic del poble, amb carns cuinades a la pedra volcànica o guisats fets a foc lent que son una delícia per el paladar.

Després de dinar acomodació a Hostal Cal Fesol o a la Pensió Medieval la casa dels poetes. Els dos allotjaments situats a la vila vella de Santa Pau amb el Fesol habitacions senzilles i còmodes alhora amb cuarto de bany, tv i calefacció. I a la Pensió Casa dels Poetes on 4 habitacions cuidades fins l’últim detall per a tu. Amb mobiliari restaurat amb certificat d’autenticitat del producte la casa està dedicada a 4 poetes diferents : Lord Byron, J.W.Gohete, A.Machado i J.Maragall. Acomodació feta anirem cap a Olot a la fira de l’embotit per tal de disfrutar d’aquest producte al màxim. Conèixer, tastar, comprar, experimentar,… passejar al capvespre per a la ciutat d’Olot ens relaxarà i ens farà desconnectar de tot l’estrès diari. El diumenge la nostre proposta es descobrir els volcans i la fageda d’en jordà de manera única.

Passeig en carrilet per la zona volcànica de una hora de duració i explicació durant el trajecte. Ruta amb carruatges tirats per cavalls perxerons per l’interior de la fageda d’en Jordà també de una hora de trajecte. Aquesta escapada ens farà viure i compartir experiències úniques i a la vegada diferents.

Des de conèixer el territori, a compartir la cultura de la gastronomia de pagès , a allotjar-se a un poble medieval,….. que millor que gaudir-ho !

La nostra promoció Cal Fesol 56€ per persona i nit, inclou:

  • Habitació doble
  • Dinar al restaurant Cal Fesol per a dues persones
  • Passeig en carrilet per els volcans
  • Ruta en carruatge per la Fageda d’en Jordà

La nostra promoció Hotel Poetes 105€ per persona i nit, inclou: 

  • Habitació doble
  • Dinar al restaurant Cal Fesol per a dues persones
  • Passeig en carrilet per els volcans
  • Ruta en carruatge per la Fageda d’en Jordà

 

(*promocions no acumulables)