Promocions per a Halloween 2022 al Càmping Lava

Vine a celebrar la nit més terrorífica de l’any i gaudeix de les  promocions  per a  Halloween 2022 al Càmping Lava. La nit del 31 d’octubre se celebra la festa de Halloween en homenatge als morts. Els Celtes fa tres mil anys ja la celebraven a Irlanda i es coneixia pel nom de Samhain” d’origen Druida. La celebració donava lloc en acabar la temporada de collites que coincidia amb el solstici de tardor.

Ells creien que durant el capvespre del 31 d’octubre i el de l’1 de novembre, els esperits dels morts podien caminar i les fades voletejar entre els vius. La tradició era deixar menjar al porxo de les cases com a ofrena a tots aquells éssers que arribaven del més enllà a la Terra.

Quan l’Imperi Romà va conquerir els terrenys Celta, es va apropiar de la celebració de Samhain i la va barrejar amb altres festes d’origen cristià. Pel que la nit de Samhain va continuar celebrant-se entre fogueres, màscares i desfilades, encara que, el seu nom va canviar pel de “La Vespra de Tots Sants”.

Halloween camping lava, la garrotxa, promociones halloween, halloween 2022

Per què se celebra Halloween?

L’origen de Halloween “All Hallows’ Evening” es remunta al 1840 quan els irlandesos es van veure obligats a emigrar a Amèrica, a causa de la “Gran Fam Irlandesa”. Aleshores, va ser quan la celebració va quedar arrelada a la cultura americana i canadenca.

Tot i això, no va ser fins a la dècada dels 70 i els 80 que la festa és va internacionalitzar. I en gran part, va ser gràcies a la pel·lícula de terror “Halloween”, estrenada l’any 1978 i ambientada a la “Vespra de tots Sants”. Com es pot apreciar, Halloween és en part també una festa d’origen Europeu que ha estat influenciada per moltes cultures al llarg de la història.

Halloween, la garrotxa, camping lava, promociones halloween 2022

Halloween a Catalunya

Si el teu fort són les disfresses i els ensurts, a Càmping Lava tindràs l’oportunitat de gaudir de la nit més terrorífica de l’any al màxim.

Estem preparant una experiència tant especial, com aterridora perquè la gaudeixis en família i amics. A continuació, et presentem els millors packs i promocions a “Càmping Halloween 2022”.

Halloween, la garrotxa, camping lava, promociones halloween, la fageda


Packs i Promocions a Càmping Lava, Halloween any 2022

Parcel·les

(Del 28 d’octubre a l’1 de novembre)

Allotjament 4 nits a una parcel·la

Activitats d’animació

Sopar temàtic

Túnel del terror

Tasques a la granja

Allotjament per a 2 adults i 2 dos nens (304€)

Bungalows

(Del 28 d’octubre a l’1 de novembre)

Allotjament 4 nits a una parcel·la

Activitats d’animació

Sopar temàtic

Túnel del terror

Tasques a la granja

Allotjament per a 2 adults i 2 dos nens (664€)

Lodges

(Del 28 d’octubre a l’1 de novembre)

Allotjament 4 nits a una parcel·la

Activitats d’animació

Sopar temàtic

Túnel del terror

Tasques a la granja

Allotjament per a 2 adults i 2 dos nens (784€)


Càmping Lava, està ubicat al poble medieval de Santa Pau, a la comarca de la Garrotxa, Girona. Es troba al cor de la zona volcànica de la Garrotxa, molt a prop de La Fageda d’En Jorda. Vine i gaudeix amb nosaltres de la nit més terrorífica de Halloween a Catalunya.