Cursa del cor per La Fageda d'en Jorda - Càmping Ecològic Lava Bungalow Garrotxa
972 680 358 - 654 190 970 - reserves@campinglava.com

Cursa del cor per La Fageda d’en Jorda

Amb la voluntat de mantenir l’esperit festiu, familiar i, a l’hora competitiu, creiem que aquest és undels trets que ens diferencia de la resta de curses de muntanya. A més de l’entorn per on transcorre:el cor del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.

Per qui ve a participar-hi i vol fer un descans previ, o bé els acompanyants per fer més amena la excursió us oferim venir a descobrir l’entorn.

Al peu del volcà Santa Margarita hi tenim el Lava Parc amb unes instal·lacions a mida perquè ho vingueu a gaudir. Amb allotjament en bungalows de fusta totalment equipats, també zona d’acampada per venir amb furgoneta, autocaravana, tenda,… a les mateixes instal·lacions hi ha el punt de sortida de les activitats garrotxa : els cavalls que fan passejades pel volcà Croscat, el tren tot fent trajectes per la zona volcànica, ponis, també els carruatges que surten des de la mateixa Fageda per allotjar-se ? Podeu venir a fer nit en furgo o tenda si ja sou campistes, o us oferim habitacions a Santa Pau, a la vila vella per tal que pugueu sortir i tornar de la cursa i no haver de desplaçar-vos. Per qui només busca on dormir còmode i acollidor a les habitacions de Cal Fesol i també per a qui busca plaer, comoditats més actuals i alhora relax us proposem la Pensió Medieval la Casa dels Poetes.

Participar d’una cursa, any rere any més viscuda, més nomenada i més competitiva i poder descansar i tenir la comoditat de no haver de desplaçar-se a casa al mateix dia, poden descansar i alhora gaudir de l’entorn, el paisatge i les activitats que ens ofereix la estada és molt guanyat.

Un sense fi de coses, experiències i visites que podeu fer durant el cap de setmana de la cursa.

M’interessa!

Del 19 al 20 de maig de 2018

Promoció Cursa del cor

 Parcel·la amb llum 18 € (2 persones – nit – min. 2 nits)

Hostal Cal fesol  50€  (nit – min. 2 nits) 

Bungalow 80 € (nit – min. 2 nits)

Copyright © 2014 Tots els drets reservats. Avís legal