Recomanacions per espantar els mosquits

Recomanacions per espantar els mosquits

Quan anem d’acampada, sobretot als mesos d’estiu, hem de tenir clar que atreurem molts mosquits. Si t’allotges a una caravana, autocaravana o tenda, el millor és anar previst de productes anti mosquits.

Recomanacions del Cámping Lava

  • Col·locar una mosquitera a la porta de la caravana, autocaravana o tenda. Si comptem amb mosquiteres a les claraboies dels vehicles, també les hem col·locar. En el cas contrari, seria recomanable la seva instal·lació.- Si viatgem amb caravana, pots endollar un antimosquits elèctric, emet una freqüència, que nomes poden escoltar ells i els mantenen allunyats. Una altra opció son aquells productes que tenen un endoll amb líquid en un recipient.
  • També et pots aplicar loció repel·lent o crema de citronella, les venen en farmàcies i són molt útils a l’hora de fer rutes o estar fora del vehicle o de la tenda.
  • Si no vols gastar-te diners per allunyar als mosquits, no et preocupis, existeixen una gran quantitat de remeis casolans. La llimona i el clau és molt útil per a aquests casos. Per exemple, talla una llimona a la meitat, agafa una mica de clau i enfonsa’l a la llimona. Canvia la llimona sigui seca. El vinagre també és molt eficaç per allunyar als mosquits.
  • Si viatges amb nens, el més recomanable són les polseres antimosquits. Solen tenir uns dissenys molt atractius i colors cridaners.
  • I, finalment, els insecticides. Encara que aneu amb compte on ruixeu, ja que heu de conviure en aquest espai durant temps, i no són molt recomanables ni per al medi ambient, ni les mascotes ni per a nosaltres.

Aquest any, un dels mosquits que més guerra ens donaran serà el mosquit tigre. Des de Càmping Lava Et recordem que solament piquen les femelles i són molt més actives durant la nit. Es mouen molt ràpid i són molt sigiloses. Se senten atretes per la suor, el diòxid de carboni, l’olor d’algunes persones o la temperatura.

Esperem que amb les recomanacions del càmping Leva, aquest estiu, no deixin que et piquin.