Restaurant Cal Fesol a Santa Pau
972 680 358 - 635 64 07 78 - reserves@campinglava.com

Restaurant Cal Fesol

Menú de Nadal a Santa Pau al restaurant Cal Fesol

Restaurant Cal Fesol

Nou horari mes de Febrer : OBERT TOTS ELS DIVENDRES, DISSABTE, DIUMENGE DE 13,00H A 16,00H

 

Al cas antic del poble medieval de Santa Pau hi trobareu el Restaurant Cal Fesol.

Un restaurant ambientat i decorat al més estil volcànic. La nostre llegum de denominació d’origen el FESOL. Una fesolera gegant nascuda de sota un rajol creix al llarg de tot el menjador fen més màgica l’estada al restaurant.

La cuina que us oferim es casolana, de qualitat i proximitat. Tal com diu el nom del restaurant tot el que servim de primers són fesols, el producte estrella de la nostre comarca.

Els servim guisats amb diferents combinacions per poder arribar al paladar de tots els gustos . des de fesols amb peus de porc, als de bacallà, també amb sèpia i als de civet de senglar. Unes combinacions alhora que diferents molt gustoses i originals.

Per als que no els convida a menjar fesols també hi ha amanides al gust.

La carn cuinada a l’estil de l’àvia, a la cassola i amb el seu temps necessari per agafar el xup xup al punt. I per als més volcànics carn a la brasa cuita a la brasa amb pedra volcànica.

Un detall que ofereix el restaurant és que al demanar el compte, se’ls fa entrega d’una història del restaurant una mena de conte i també d’un fesol de la sort per els clients..

Wifi gratuït.

La nostra carta

Copyright © 2018 Tots els drets reservats. Política de privacitat
Open chat
1
Tens dubtes?
Hola! Et podem ajudar en alguna cosa?