Sant Valentí al Càmping Lava

Sant Valentí al Càmping Lava

Aquest 14 de febrer vine a Sant Valentí al Càmping Lava a gaudir del dia de l’amor als nostres restaurants, bungalous i molt més!

S’apropa el dia dels enamorats a les nostres terres i des del nostre Càmping situat a la Garrotxa, Girona, estem preparant un munt de propostes perquè el passeu amb nosaltres. Per al nostre equip és el dia per demostrar el gran amor que sentim per la nostra terra i el nostre objectiu és compartir-lo amb vosaltres.

La Garrotxa és terra de belleses singulars; Volcans, La Fageda d’en Jordà, Gastronomia volcànica, fortificacions medievals…, En aquest article us presentarem algunes propostes que poden convertir un dia amb la teva parella en un record inoblidable.

 

Museu d’Olot, Exposició d’art del realisme a Catalunya

Durant la història la bellesa de la Garrotxa ha servit d’inspiració per a nombrosos artistes de tota Europa. Tant poetes, escriptors, pintors, escultors…, Tenen dins les seves obres peces dedicades a aquesta terra. És per aquest motiu que a La Sala Oberta d’Olot us podreu trobar una exposició de l’art del realisme a Catalunya (1917-1936).

Podreu veure exposades les obres originals d’autors com Picasso en la seva etapa més clàssica, Dalí amb el seu surrealisme i peces d’autors Catalans com Joaquim Sunyer, Josep de Togores, Joan Miró, Alfred Sisquella o Ángeles Santos.

Aquesta exposició recull els moments més fascinants i únics de la història contemporània on ens mostren el talent de cada autor. Es mostra la resposta que van donar els nostres autors a l’art que provenia d’Alemanya i que marcava la moda en aquella època. Sense dubte és una gran opció per a passar un dia amb la teva parella.

 Restaurants a Santa Pau, Cuina volcànica

Una de les joies que ens regala la Garrotxa és la seva gastronomia. Gràcies a la seva terra creada per la lava dels més de 40 volcans que conté aquesta comarca, neix una fauna i flora que ens dóna un producte de primera qualitat per a una cuina de primera.

Aquí a la Garrotxa guardem les receptes tradicionals del dia a dia que extreuen el millor sabor i textura de cada aliment. Plats amb el “Fesol de Santa Pau”, que té denominació d’origen, amb plats de carn a la brasa de primera i uns postres catalans de tota la vida!

Una Gran opció per fer un dinar o un sopar com mai amb la teva parella és el restaurant de “Cal Fesol” on podreu gaudir d’una experiència culinària de primera que plasma molta història sobre la nostra terra. No et perdis l’oportunitat tampoc de visitar l’hotel de “La Casa dels Poetes” i passar una nit d’allò més acollidora i plena de poesia catalana.

Castellfollit de la Roca, el mur natural fet de lava

Sobre els antics rius de lava que van anar deixant els volcans sobre la superfície on ara reposa aquest antic poble, ha emergit una de les portes que obre el Parc Natural de la Garrotxa. Castellfollit de la Roca és un petit poblet que es troba just a sobre d’un risc basàltic de parets verticals de més de 50 metres d’altura i gairebé 1 quilòmetre de llargada. Es troba envoltat de natura, ja que, un dels detalls que ressalten la bellesa d’aquest lloc és, que està travessat pel riu Fluvià.

A aquest poble hi ha moltes opcions a visitar. El barri vell és una d’elles; situat als extrems de la paret d’aquest risc ens dóna les millors vistes, a més es troba enmig d’una antiga via Romana de les més importants que hi va haver en el seu imperi, La Via Annia.

Seguint les indicacions que hi ha per les rutes que envolten aquests pobles podreu arribar a l’església de Sant Salvador. Una construcció arquitectònica única que conté molta història dintre. A l’entrar visiteu el mirador que es troba a la vora del risc basaltic, podreu gaudir d’unes vistes privilegiades d’un espectacle natural màgic.

L’encant de la Fageda d’en Jordà sense límits

Una de les joies més populars i millor conservades de tota la comarca. Aquest bosc de faigs adopta una màgia característica diferent depenent l’estació de l’any en la que es troba. Durant la primavera s’omple de colors amb les flors que neixen per totes les cantonades; Durant l’estiu, s’omple de verd i de vida amb la companyia de les aus que han arribat durant la primavera; Durant la tardor les tonalitats vermelloses, groguenques i ocres dibuixen un paisatge meravellós i durant l’hivern adopta una màgia fins i tot mística, gràcies al llit de fulles enfarinades per la rosada de cada matí.

Amb els nostres carruatges podreu realitzar una ruta pel cor de la fageda en mans d’un especialista que us descobrirà tots els misteris que aquesta natura amaga. En cas que busqueu una experiència més independent, hi ha un munt de rutes que creuen i envolten aquest bosc.

Vine aquest Sant Valentí al Càmping Lava i aprofita els nostres nous Bungalous! Descobreix la Garrotxa amb nosaltres i perquè l’estimem tant!