Sant Valentí en l’hotel Casa dels poetes

Sant Valentí en l’hotel Casa dels poetes

S’acosta Sant Valentí, la celebració de l’amor per excel·lència, i moltes parelles decideixen celebrar-ho i demostrar el seu amor, respecte i admiració que es tenen un per l’altre. Una celebració que amb el pas dels anys s’ha convertit en una bonica tradició.

Els enamorats que decideixen fer algun tipus d’activitat o viatge per celebrar aquest preciós dia des del Lava Parc volem celebrar aquest gran dia amb tu i  la teva parella i convertir-lo en una experiència inoblidable.

Celebra Sant Valentí en un poble medieval, amb un encant i una màgia digna d’una pel·lícula. Un ambient que us envoltarà durant tota la vostra estada. Traslladar-vos a un temps passat en un hotel autèntic és més fàcil del que imagineu. L’hotel Casa dels poetes us obre les seves portes perquè gaudiu del veritable luxe al preciós poble de Santa Pau.

Amb Lava Parc podràs allotjar-te en aquest hotel amb estils diferents en cadascuna de les nostres estances. Maragall, Goethe o Machado són alguns dels poetes de les nostres habitacions, que donaran un ambient i un encant únic a cada un. Gaudeix sopars romàntics a la llum de les espelmes o passejades per perdre’s als carrers de Santa Pau. A més, amb la nostra promoció per als enamorats gaudireu d’una ruta a cavall pels volcans i per la Fageda d’en Jordà. Dues hores de ruta per aïllar-vos del món i visitar com mai d’aquesta increïble zona.

Volem convertir el teu dia de Sant Valentí en una experiència inoblidable i volem que ho aconsegueixis amb nosaltres, per això passar-ho a la zona de la Garrotxa sabem que és la millor opció. La seva gastronomia, els seus paisatges, el seu entorn, i en general el seu gran atractiu turístic faran d’aquest dia un dels més màgics de la teva vida.

No ho pensis més i regala experiències, regala sensacions amb Lava Parc i si vols, t’enviem el xec regal a casa

T’esperem!

Preu persona : dormir i ruta a cavall : 108,50€ per persona