Tendes de campanya a la Fageda

Tendes de campanya a la Fageda

Anar d’acampada és un pla perfecte per a gaudir de la naturalesa. La Fageda d’en Jordà és un dels grans tresors de la comarca de la Garrotxa. Per conèixer aquesta meravella de la biodiversitat, us proposem que la descobriu acampant al Càmping Lava amb les vostres tendes de campanya a la Fageda.

Un bosc de fagedes únic que va néixer sobre els rius de lava petrificats del Croscat. Aquest és un dels volcans inactius més famosos dels vint-i-un en total que existeixen en aquesta zona volcànica.

 

Tipus de tendes de campanya

Per conèixer aquest entorn, us mostrarem els tipus de tendes de campanya a la Fageda ideals que existeixen en el mercat. El més important serà la seva capacitat. No és el mateix dormir al ras en parella que amb un grup d’amics en aquest càmping a la Garrotxa.

Tenda canadenca

És la tenda de campanya de tota la vida. Té forma triangular i el tancament de cremallera en la seva part davantera per la que s’accedeix a ella.

Els models actuals d’aquest tipus de tendes de campanya afavoreixen el seu muntatge. Fins i tot existeixen algunes que, segons els seus propis fabricants, el seu muntatge és automàtic i en qüestió de segons… però l’experiència amb la nostra tenda en el càmping a la Fageda ens indica que no sempre és així. Especialment, a l’hora de desmuntar-la i guardar-la.

Tenda estructural

És de majors dimensions que la tenda canadenca. La seva estructura és quadriforme i similar a la d’una casa. Té una major altura i es pot organitzar per habitacions.

És ideal per a viatjar amb diverses persones en família o en grup. L’inconvenient que presenta és el seu muntatge i desmuntatge. Resulta complex i extens.

Tenda iglú

És el model amb molt d’èxit entre tots els campistes. El seu nom es refereix a la similitud amb les tendes de campanya de gel que els esquimals construeixen a les zones amb molta neu.

Es poden trobar en el mercat amb diferents capacitats i extensions. Es solen fabricar amb materials aïllants i teles tèrmiques que ajuden a superar temperatures fredes extremes. Molt robustes amb condicions intenses de vent, es munten, desmunten i transporten de forma àgil.

Tenda isotèrmica

És la menys comuna dins del repertori de tendes de campanya. Molt usada en zones boscoses de molt de fred. Robustes davant vents intensos, i construïdes amb teles isotèrmiques per a aïllar als seus ocupants de temperatures inferiors als 0 graus.

Com espantar els mosquits

El color de les tendes de campanya a la Fageda que es recomana és aquell que sigui similar al de l’entorn. No utilitzis una tenda de campanya de groc virolat si acampes a la Fageda o en un altre bosc. L’ideal serà que la teva tenda de campanya sigui de tons marrons i verds foscos.

Els colors de la tenda de campanya seran també molt importants per a passar desapercebuts dels insectes. Sobre com espantar mosquits, els repel·lents ecològics seran ideals per fer-ho. De la mateixa forma que recomanem tendes de campanya de colors similars als de l’entorn, serà important evitar portar peces de colors cridaners.

La Fageda, paisatge natural únic en la Península

Per a instal·lar-vos al Càmping Lava, el càmping en la Fageda més familiar i acollidor, us recomanem que utilitzeu la tenda canadenca, especialment si viatgeu en parella. En el cas que hageu d’acampar a la vostra tenda amb un grup més ampli, la tenda estructural de dimensions més àmplies us donarà una major comoditat. Les tendes de campanya a la Fageda us permetran conèixer la flora i la fauna de la Garrotxa en primera persona.

Podreu descobrir les meravelles de la Fageda d’en Jordà en excursions amb carro de cavalls perxerons. Una fantàstica aventura per a conèixer aquest parc natural de la Garrotxa. Una travessia per a gaudir del paisatge volcànic a la Província de Girona.

En aquest itinerari natural de la zona, no us perdeu els pobles medievals que s’amaguen en ella. Santa Pau està ple d’encant gràcies a la fusió de gòtic i renaixement que es respira en passejar als seus carrers.

Castellfollit de la Roca és una altra de les meravelles d’aquesta zona: un poble situat en un cingle basàltic de 50 metres. Aquest paisatge s’ha creat gràcies a l’erosió del riu Fluvià a través dels segles. Vistes increïbles envoltats de naturalesa i aire pur.

Càmping amb piscina: el Càmping Lava és la teva opció ideal

Si us ve de gust refrescar-vos i teniu la intenció d’anar a un càmping amb piscina, el Càmping Lava serà la vostra millor opció. És el càmping a la Garrotxa més entranyable ja que es troba envoltat per diversos volcans inactius com el Croscat, el Torn, el Pomareda i el Martinyà.

Les tendes de campanya a la Fageda que existeixen actualment ens poden oferir grans experiències. Ara us toca a vosaltres triar la companyia i la destinació per a gaudir d’elles. Nosaltres us proposem descobrir la màgia de la Fageda i el Càmping Lava.