Tipus d’autocaravanes

Tipus d’autocaravanes

Si ets dels que els hi agrada gaudir de llocs increïbles a natura, però encara tens dubtes de quin vehicle és el millor… Avui volem ajudar-te a decidir i explicar-te els que pots trobar al mercat. Hi han tants tipus, tantes marques de caravanes, autocaravanes i camper que saber quin triar pot ser complicat.:

  • Caputxina: si el que vols és gaudir dels teus dies amb moltes persones, aquesta opció és perfecta. Tenen espai per a fins a set persones, la seva estructura és més gran, pesen i consumeixen més que les altres opcions. Es caracteritza per tenir l’extrem del vehicle habitable, tenint un llit damunt de la cabina del conductor.
  • Integral: són les més aerodinàmiques de totes. La seva estructura es diferencia per zones, solen tenir una cabina més espaiosa i els seients del conductor i el copilot són giratoris per a usar-los com a plaça al saló. Normalment aquest tipus d’autocaravana són d’un nivell més alt.
  • Perfilada: aquesta autocaravana són més baixes d’altura que les primeres. El llit i els espais de magatzem estan situats a la part del darrere. Són molt usades per parelles que viatgen soles. Són les més venudes. I a més a més solen tenir un menor consum, gairebé un 25% menys.

Si ara ho tens una mica més clar, aquest 2019 fes-te amb la teva i comença a viatjar. Nosaltres t’estem esperant. A més a més, podràs gaudir de la nostra àrea de pernocta i d’acampada. Gaudir de la naturalesa mai ha estat tant fàcil, també t’oferirem  un gran nombre d’activitats interessantíssimes. Et convidem a que descobreixis el nostre parc.