Tipus de vehicles per gaudir del càmping

Tipus de vehicles per gaudir del càmping

Si aquest estiu t’has quedat amb les ganes de poder gaudir d’unes vacances en autocaravana i fer-ne una és un dels objectius per l’any que ve, des de Càmping Lava volem ajudar-te a decidir-te. Per això, avui t’expliquem quins tipus de vehicles pots trobar al mercat. Així sabràs com s’adapta més al que estàs buscant.

Furgoneta Camper:

Cada vegada són més les persones que es decanten per aquest tipus de vehicle per la seva grandària i la seva facilitat a l’hora de conduir-la, ja que no es necessita cap tipus de permís especial, sinó que amb el teu carnet B és suficient. Pots trobar les camper amb espai per a dos, tres o quatre persones. Són més petites que una caravana o autocaravana però són molt pràctiques i compten amb tot el necessari. Molts esportistes es decanten per aquest model per la capacitat per guardar material esportiu.

Autocaravanes:

Dins de les autocaravanes hi trobem tres tipus. Caputxina, perfilada i integral. La primera es caracteritza per tenir un llit fix damunt del lloc de conducció. Poden arribar a tenir una capacitat de fins 7 persones. Per això, és un model molt pràctic per a grups. La segona, l’autocaravana perfilada no té un llit damunt del conductor, sinó que pot tenir un llit en la part posterior i un altre convertible a la sala d’estar. La seva capacitat sol ser per a 4 persones. Les integrals solen ser les més grans, no hi ha diferència entre la cabina del conductor i la resta del vehicle ja que la carrosseria és un disseny integral. Solen comptar amb llit abatible i parabrises panoràmic.

Caravanes

Són aquelles que s’enganxen al cotxe. Depenent de la grandària alberga més o menys espai i més o menys llits, poden cabre fins a 10 persones. Normalment compten amb més espai que una autocaravana ja que no té la part del conductor i tenen menjador a la part del mig. Tenen tot el necessari per gaudir comodament dels teus dies de vacances.

 

Esperem que ara ho tinguis més clar. Nosaltres comptem amb un àrea de parcel·les i pernocta perquè vinguis amb el teu vehicle quan vulguis, estem oberts tot l’any.