Tipus de tenda de campanya per a una acampada perfecta

Tipus de tenda de campanya per a una acampada perfecta

Al Càmping Lava ens encanta que gaudiu de la naturalesa, per això organitzem moltes activitats perquè estigueu en contacte amb ella a tot moment. Comptem amb una zona d’acampada amb el necessari perquè passis d’uns dies increïbles. Si vols venir amb els teus amics o família i necessites una tenda de campanya des del Càmping Lava t’ajudem a decidir-te.

 

  • Tenda Canadenca: és la tenda més clàssica i tradicional. Té forma triangular i normalment compta amb una entrada frontal i doble lona. El més habitual és que els materials d’aquest tipus de tenda siguin molt forts i resistents. La part dolenta és que el seu espai interior és reduït en l’altura, i solen pesar bastant. En els últims anys s’ha disminuït el seu ús en favor de les de tipus Iglú.
  • Tenda Iglú: està formada de materials molt lleugers, i per tant no pesa. És fàcil de transportar, muntar i desmuntar. A més, la tela amb la qual està formada és resistent al vent i compta amb una gran resistència tèrmica. És la tenda més utilitzada a l’actualitat.
  • Tenda Isotèrmica: són tendes de campanya especialment pensades per a les persones que van a alta muntanya. La característica principal d’aquest tipus és la seva gran resistència a vents forts i al clima fred. Són molt resistents i flexibles.
  • Tenda estructural: són les més semblants a una casa. Per dins estan organitzades per ambients. Els seus sostres són alts i l’interior és molt gran. Al ser tant gran és més complicada de gestionar i muntar. Per tant, aquesta tenda és més adequada per a estades llargues i que tingui més de dos ocupants.

 

Totes les tendes de campanya de les quals hem parlat tenen diferents grandàries, des de tendes d’una persona fins a de sis o més. Pensa sempre en les persones amb les quals viatjaràs i tria la tenda adequada, recorda que hi hagi espai per poder deixar les vostres coses (motxilles, sabatilles…)

 

T’esperem al Càmping Lava!