Top 5 de millors objectes indispensables per anar de càmping

Top 5 de millors objectes indispensables per anar de càmping

Segurament alguna vegada hagis pensat en anar-te’n de càmping unes setmanes amb la teva família i els teus amics per desconnectar de la feina i passar unes bones vacances. Però t’has trobat amb l’inconvenient que no saps quin material o objectes indispensables portar-te.

L’equip de Càmping Lava és expert en això. I per aquest motiu us recomanarem alguns dels objectes més útils i que us faran la vida més fàcil. Aquests objectes els podràs portar sense cap problema i estan pensats per a tendes de campanya. També els podràs utilitzar també a la teva caravana, autocaravana o en un dels nostres bungalows o lodges.

Millors objectes per al càmping

Els objectes que us presentarem, com hem dit abans, es poden transportar sense problema, ja que no ocupen molt. Pel que no t’hauràs de preocupar per buscar un lloc on posar-los. A més, no només et poden ajudar al càmping, ja que són objectes que podràs fer servir també en altres ocasions.

Fogó càmping gas per a càmping

El fogonet càmping gas és tot un clàssic. Aquest fogó ens permetrà escalfar i cuinar a qualsevol lloc, ja que es pot transportar a la perfecció. És important que sàpigues que el seu funcionament es basa en el consum de gas, de manera que hauràs de portar també una petita reserva de gas per poder encendre el fogó.

Recorda també que no pots posar qualsevol objecte a escalfar. Per exemple, un tupperware de plàstic es cremaria. El recomanable és que tinguis algun objecte de vidre, ja que es poden rentar i reutilitzar.

Barbacoa portàtil

Un altre dels objectes més importants és la barbacoa, que ens permetrà cuinar carn o verdures a la brasa al càmping. Aquest artefacte de càmping pot ser que sigui el que més espai ocupi de tots els que comentarem en aquest article.

A més, has de tenir en compte que igual en el teu càmping hi ha algun tipus de zona destinada a la cuina amb brases per estar en família, per la qual cosa potser no és necessari del tot que et portis la teva barbacoa i així estalvies una mica d’espai. Per exemple, en el nostre càmping comptem amb les instal·lacions suficients perquè no t’hagis de portar la barbacoa, ja que tenim una zona habilitada de pícnic on també hi ha barbacoes.

Purificador d’aigua portàtil

Si ets una persona a qui li agrada fer excursions has de saber que la Garrotxa és el teu lloc, ja que trobaràs moltes rutes de senderisme a la nostra comarca, dins el Parc Natural de la Zona Volcànica.

Pel que necessitaràs un purificador d’aigua per si se’t fa llarg el dia i et quedes sense aigua pel camí. D’aquesta manera pots agafar aigua d’algun riu i purificar-la per poder-la veure. El que nosaltres et recomanem és el purificador TEUEN.

Llanterna LED per càmping

A vegades fem excursions per la muntanya, pel camp o simplement volem fer altres activitats nocturnes. Per això és molt important portar una bona llanterna que ens serveixi també per a emergències. Mai sabem el que ens pot sorgir estant fora de casa.

Carregador solar portàtil per al mòbil

Un dels pitjors enemics quan estem fora de casa és l’esgotament de la bateria del nostre telèfon mòbil. Per això, us presentem una alternativa molt bona que us vindrà com anell al dit, una bateria portàtil solar.

Aquest tipus de bateries portàtils no cal que s’endollin en corrents de llum, només hauràs de deixar-les a la Sol durant el dia perquè es vagi carregant. A més, podràs trobar molts tipus de capacitats, algunes de fins a 20.000mha.