Un Regal Original Per Sant Valentí

Un Regal Original Per Sant Valentí

El dia dels enamorats està al caure. Moltes parelles busquen una activitat especial i original per aquesta data. Nosaltres hem pensat una oferta especial per regalar-la aquest Sant Valentí, tenint en compte que és un dia especial i que tots els preparatius han d’estar a l’alçada. Per aquest motiu, amb molta estima hem preparat dos packs d’ofertes romàntiques en un entorn únic.

Pels amants dels entorns medievals, els pobles amb encant i la muntanya hem preparat dos ofertes especials a la població de Santa Pau, situada en la Garrotxa, Catalunya. Es tracta d’un petit poble declarat com a conjunt històric-artístic l’any 71. És un poble amb encant, petit, des d’on es respira tranquil·litat i benestar.  És medieval i està ben conservat. A més, té un castell dels segles XIII – XIV, que pots visitar. Un paratge ideal per una sortida romàntica per San Valentí.

A aquesta població amb encant, hi ha dos paratges molt especials. Es tracta de La Casa dels Poetes. Un establiment que té un vincle especial amb la literatura, i  els amants d’allò històric. De fet, cada habitació representa un poeta diferent (Maragall, Hacha, Goethe i Lord Byron). Estan inspirades en la seva biografia, incorporen una recopilació dels seus poemes i a més hi ha instruments per animar-vos a ser poetes per un dia i deixar un record literari a l’hotel.

Consulta tots els detalls de l’oferta especial de Sant Valentí a la Casa de los Poetes.

Un altre hotel curiós també en Santa Pau, és Can Fesol. Es tracta d’un hostal-restaurant  amb una decoració molt curiosa i sorprenent. Les habitacions tenen un estil rural i minimalista, però el més sorprenent és el restaurant, decorat amb una gran àrbre que sorprèn a tothom.

Coneix les ofertes del pack promoció de Sant Valentí per Cal Fesol.